Βαθμολογία

Φουριόζο ξεκίνημα για το Μαχητή Τερψιθέας (PICS – VIDEOS)

Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης (17/9) στο γήπεδο Καλοχωρίου ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα χωρίζει μία κατηγορία τη νέα χρονιά, αφού η Αναγέννηση την περασμένη χρονιά ανέβηκε στην Α1’ ΕΠΣΛ και ο Μαχητής Τερψιθέας επέστρεψε ξανά στη δράση και θα αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όσον αφορά το αγωνιστικό, το Καλοχώρι άργησε να ξεκινήσει την προετοιμασία του, έχει μόλις μία εβδομάδα και σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά για να «δέσει» η ομάδα, από την άλλη ο Μαχητής ξεκίνησε την 1/9, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ήταν ανταγωνιστικός μέσα στο γήπεδο.

Πλάνα από το φιλικό (1) Πλάνα από το φιλικό (2) Πλάνα από το φιλικό (3)

Όσον αφορά το σκορ έληξε 0-4. Το Καλοχώρι το πάλεψε, έχασε κάποιες ευκαιρίες όμως ο Κοτσιανούλης αποσόβησε τον κάθε κίνδυνο. Στο 3’ τη σέντρα έβγαλε ο Ριζούλης και ο Μπουρνάκας με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 35’ ο Κουτσοδόντης σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 65’ ο Λιάμης με σουτ έκανε το 0-3 και στο 85’ ο Παζιόλης εκτέλεσε το φάουλ, έκανε το ένα – δύο με τον Αγγελή και αυτός το σουτ για το τελικό 0-4.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Λυκοκώστας): Πεντέλας, Έξαρχος Θ., Μπαλοδήμος, Ντανίκας, Στρατίκης, Μάρκου, Τσιρώνης Γ., Τσίρωνης Α., Καραπατσακίδης, Σαμαράς, Τσαγκούλης.

Έπαιξαν και οι: Ζαβρής, Λούγκος, Δούρος, Μητσογιάννης, Ζουμπουρλής, Έξαρχος Γ., Σαΐτης, Μουράνη, Λάζος.

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Κοτσιανούλης, Δάσσιος, Αντωνίου, Τζουρμακλιώτης, Ηλιούδης, Διονυσίου, Καραμανώλας, Κουτσοδόντης, Ριζούλης, Αγγελής, Μπουρνάκας.

Έπαιξαν και οι: Τσίτσος, Κατσιαβριάς, Παζιόλης, Λιάμης, Μαντής, Μακρυγιάννης, Κανελλίδης, Γκαραγκούνης.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζαχαρός.

ΚΛΙΚ από το φιλικό