Βαθμολογία

«Είμαι πανευτυχής που είμαι στη Λάρισα»

Με πολύ καλή διάθεση και μιλώντας με πολύ κολακευτικά λόγια για την πόλη και τους Λαρισαίους, έφτασε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στη Λάρισα η  πρόεδρος της επιτροπής “Ελλάδα 2021 κ. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

Αρχικά την υποδέχτηκε στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, με τον οποίο είχαν ενδιαφέρουσα συζήτηση, ενώ αντάλλαξαν και συμβολικά δώρα με υπόβαθρο φυσικά την ελληνική ιστορία και την ιστορία της Λάρισας και της Θεσσαλίας.

Από την πλευρά του ο κ. Αγοραστός ενημέρωσε την κ. Αγγελοπούλου Δασκαλάκη για το έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας όλο το διάστημα της πανδημίας, αλλά αναφέρθηκε και σε άλλα σημαντικά ζητήματα. Εκείνη από την πλευρά της μίλησε με πολύ θετικά λόγια για τον περιφερειάρχη.

Στις πρώτες της δηλώσεις από τη Λάρισα η κ. Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη τόνισε τα εξής: «Βρίσκομαι στη Λάρισα, μια πανάρχαια πόλη, που διατηρεί το παρελθόν της και επιμένει να το μεταδίδει σε μικρούς και μεγάλους με πολλούς άξιους ανθρώπους στο τιμόνι. Και ξέρουμε τι προσπάθεια κάνετε για να επιταχύνει η Ελλάδα το βήμα της. Και εμείς για το «2021» και να μην φανεί παράξενο σε κανέναν, δεν κοιτάζουμε μόνο το παρελθόν, δεν σεβόμαστε μόνο την ιστορία μας, δεν τιμάμε μόνο τους προγόνους μας και τους απλούς ανθρώπους που έπαιξαν ρόλο στα 200 χρόνια. Τα κοιτάμε αυτά γιατί ο κόσμος θέλουμε να παίρνει παραδείγματα από την γενναιότητα και την ανθεκτικότητα της Ελλάδας.

Θα ζητήσουμε από την κοινωνία να μας κάνει προτάσεις πως θέλει και πως σκέφτεται να γιορτάσει το ’21, για να δείξει η Ελλάδα ότι τιμάει το παρελθόν της αλλά προετοιμάζει το μέλλον της. Γι’ αυτό τον λόγο είμαστε εδώ, Είμαι πανευτυχής που είμαι στη Λάρισα γιατί είχα υποσχεθεί να κάνω αυτό το ταξίδι πριν τον Οκτώβριο.

Είμαι εδώ στην πόλη με την περίφημη ομάδα της ΑΕΛ. Μια πόλη που την γνώρισα όταν ήμουν μικρή με τον πατέρα μου, περνώντας από εδώ. Θυμάμαι τον Πηνειό, είναι μια παραγωγική πόλη. Να είστε περήφανοι που είστε Λαρισαίοι και όλοι οι Έλληνες θα είμαστε περήφανοι γιατί θα προχωρήσουμε με αυτοπεποίθηση και περηφάνια στο μέλλον».

onlarissa.gr