Βαθμολογία

Διαγόρας: Πήρε Σμυρλή – Ανακοινώνει και Σκαθαρούδη!

Νέα σημαντική μεταγραφή για τον Διαγόρα, ο οποίος απέκτησε τον 27χρονο Αλέξανδρο Σμυρλή από τον Ιωνικό. Η ανακοίνωση της ομάδας: «Ο Αλέξανδρος Σμυρλής θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στο Διαγόρα! Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου (07.02.1993) μεσοεπιθετικού, που πέρσι φόρεσε την φανέλα του Ιωνικού. Παλαιότερα, ο έμπειρος παίκτης έπαιξε στις ομάδες: Ηρόδοτος, ΑΟ Τρίκαλα, Καλλιθέα, Φωστήρας, ΑΟ Γλυφάδας και Πανιώνιος. Ο Σμυρλής βρίσκεται ήδη στη Ρόδο και εντάχθηκε στην ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη. Η διοίκηση της ΠΑΕ του εύχεται, πάνω από όλα υγεία και πολλές επιτυχίες τη νέα αγωνιστική χρονιά».

Στο μεταξύ, την απόκτηση του 28χρονου Γιώργου Σκαθαρούδη (φωτό) πρόκειται να ανακοινώσει την Πέμπτη ο Διαγόρας. Ο ίδιος συμμετέχει ήδη στις προπονήσεις του Διαγόρα, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του «έπαιξε» έντονα και για τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος.

Ο 28χρονος επιθετικός συμφώνησε προφορικά με τον «γηραιό» και ήδη εντάχθηκε στις προπονήσεις, θέτοντας τις υπηρεσίες του στην διάθεση του Σάκη Θεοδοσιάδη. Ο Γιώργος Σκαθαρούδης στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε Βέροια και Α.Ο. Καβάλας και θα αποτελέσει μία ακόμη καλή λύση για το νέο Διαγόρα, που θα παίξει στη Super League 2.

Πηγή: 12sports