Βαθμολογία

«Νομικές διαδικασίες για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Νίλι Περντόμο»

H AEΛ κυνηγάει νομικά τον Νίλι, τον οποίο και προειδοποιεί ότι θα του δεσμεύσει τα χρήματά του λόγω της συμφωνίας που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Νομική Υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ άμεσα θα κινήσει τις διαδικασίες μέσω δικαστικής αποφάσεως για τη δέσμευση του ποσού των 63.000€, τα οποία βάσει γραπτής συμφωνίας θα πρέπει να καταβάλλει ο ισπανός ποδοσφαιριστής Νίλι Περντόμο στην ΠΑΕ ΑΕΛ λόγω της μεταγραφής του στον Λεβαδειακό.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα δεσμεύσει τον μισθό και τις δόσεις του συμβολαίου του ποδοσφαιριστού, αφού αυτό προβλέπει η γραπτή συμφωνία. Ο Νίλι Περντόμο έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΛ για 2 χρόνια ποσού ύψους 120.000€ και εξαπάτησε το ΔΣ της ΑΕΛ ισχυριζόμενος ότι εξαιρετική πρόταση από ομάδα της Ινδίας με διπλάσιες αποδοχές και η ΠΑΕ ΑΕΛ για να τον βοηθήσει έκανε δεκτό το αίτημα του, ενώ αυτό όπως απεδείχθη εκ των πραγμάτων ήταν ψέμα, αφού ο ποδοσφαιριστής αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΛ υπέγραψε, όχι σε ομάδα της Ινδίας, όπως διαβεβαίωσε ψευδώς διαπράττοντας το αδίκημα της απάτης εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, συμβόλαιο συνεργασίας με τον Λεβαδειακό με απολαβές μεγαλύτερες από αυτές που θα είχε στην ΑΕΛ όπως γνωρίζουμε, γι αυτό και έλυσε τη συνεργασία μαζί μας.

Ελπίζουμε η ΠΑΕ Λεβαδειακός να μην εμφανίσει ψευδώς μικρότερες αποδοχές του Νίλι στη συμφωνία της μαζί του, γιατί η ΠΑΕ ΑΕΛ θα αναγκαστεί να στραφεί και εναντίον της ιδιοκτησίας και του ΔΣ της ΠΑΕ Λεβαδειακός. Η Νομική Υπηρεσία της ΑΕΛ εφόσον δεν καταβληθούν άμεσα τα χρήματα θα στραφεί κατά παντός υπευθύνου εκτός των πολιτικών δικαστηρίων και στα ποινικά δικαστήρια».