Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: Φιλική νίκη με καλό ποδόσφαιρο στην Καρδίτσα

Με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα πάνω στους νεοαποκτηθέντες άσους του Απόλλωνα Λάρισας (Μόρας, Μπάλλας, Οκάν, Μπαστιάνος) διεξήχθει η φιλική αναμέτρηση στην Καρδίτσα. Η Λαρισινή ομάδα παίζοντας πολύ συγκροτημένα, έχοντας άψογη αμυντική λειτουργία και κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτεροι διάστημα του αγώνα επικράτησε με σκορ 1-0 της Αναγέννησης που έκανε φιλότιμη προσπάθεια αλλά έδειξε και αρκετά κουρασμένη.

Οι "κυανόλευκοι" δεν απειλήθηκαν σχεδόν διόλου, ενώ είχαν την ευκαιρία στο 15' με τον Νύκταρη (από το ύψος του πεναλτι) και τον Μπαστιάνο στο 56' (απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ) να πετύχουν και άλλο γκολ.

Το μοναδικό πάντως τέρμα που έκρινε το φιλικό παιχνίδι σημείωσε με προβολή στο 68' ο Φώτης Γκουντρουμπής, από θαυμάσια μπαλιά του Μπαλογιάννη.

- Επόμενο φιλικό για τον Απόλλωνα Λάρισας είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη με τον ΑΟ Τρίκαλα στην Φιλιππούπολη.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Τσάμης, Εκίζογλου, Κουτρομάνος, Αρχοντής, Γκουγκούδης, Νίκιτς, Μπιτέλης, Λώττας, Μπακρατσάς, Χασομέρης, Ξέρρας.

- Έπαιξαν και οι Θεολόγης, Τσιρογιάννης, Βαβλιάκης, Ζάγκος, Χάδιαρης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Μπάλλας, Καμπέρης, Μόρας, Οκάν (35' Καρρίκι), Χατζής, Νούσιος, Νύκταρης (37' Κορομηλάς), Σούλτσε, Λίταινας, Μπαστιάνος.

- Αγωνίσθηκαν στην επανάληψη και οι Κούτσικος, Γεωργακόπουλος, Σκύφτας, Μπαλογιάννης, Λουκάς, Μπρέμπος, Γκουντρουμπής, Παναγιώτου.