Βαθμολογία

Φιλόδοξο ξεκίνημα για τη Δόξα Ομορφοχωρίου (PICS – VIDEO)

Με νέα όνειρα και ελπίδες ξεκίνησε εδώ και μία εβδομάδα περίπου η Δόξα Ομορφοχωρίου την προετοιμασία της. Το απόγευμα της Τρίτης (15/9) το athleticlarissa βρέθηκε στο πολύ ωραίο γήπεδο του χωριού και σας παραθέτει όλο το ρεπορτάζ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το Ομορφοχώρι θα αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣΛ έχοντας νέο τεχνικό τον κ. Μανώλη Γαραζανάκη, έναν άνθρωπο που έχει ξαναπεράσει από το σύλλογο και έχει βοηθήσει σημαντικά.

Η ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2020 - 2021

Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας κρατήθηκε ο βασικός κορμός, επέστρεψαν και ορισμένοι παίκτες που ήταν και παλιότερα στο σύλλογο και θα γίνουν τουλάχιστον 6-7 προσθήκες όπου χρειάζεται ώστε η Δόξα να παρουσιάσει μία πληρότητα στο ρόστερ της.

Βίντεο από την προπόνηση

Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές, θα γίνουν όμως και κάποιες βελτιωτικές κινήσεις. Ένα γήπεδο πάρα πολύ κοντά στην πόλη της Λάρισας (7-8 λεπτά). Ο πραγματικός στυλοβάτης όλης αυτής της προσπάθειας για τα τελευταία εννέα χρόνια είναι ο πρόεδρος κ. Γιώργος Μαξιμιάδης ένας άνθρωπος που για 28 ολόκληρα χρόνια προσφέρει στα κοινά αφού για 16 ολόκληρα χρόνια ήταν πρόεδρος της Κοινότητας του χωριού, για 4 χρόνια δημοτικός σύμβουλος για άλλα 4 χρόνια Κοινοτικός σύμβουλος και από το 2019 μέχρι και το 2023 θα είναι τοπικός Κοινοτικός σύμβουλος.

Ο κ. Μαξιμιάδης είναι από το Ομορφοχώρι αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα και προσπαθεί πάντοτε να κάνει ότι το καλύτερο για να υπάρχει η ομάδα αυτή στο χωριό.

Θέλησε να ευχαριστήσει πάρα πολύ τον προπονητή κ. Μανώλη Γαραζανάκη που επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στη Δόξα γιατί όπως μας είπε έχει μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα αλλά και στα αποδυτήρια και αυτό που κάνει το αγαπάει πραγματικά.

«Ψυχή» της ομάδας για 40 χρόνια ο κ. Στέλιος που προσφέρει πάρα πολλά με την παρουσία του στην ομάδα. Επίσης βοήθεια προσφέρει ο Γιάννης Χαρός καθώς είναι και παίκτης αλλά και στη διοίκηση της ομάδας.

Οι δηλώσεις

Γιώργος Μαξιμιάδης (Πρόεδρος)

Μανώλης Γαραζανάκης (Προπονητής)

Αλέκος Σφέτσος (Ποδοσφαιριστής)

Θοδωρής Τζόγκας (Ποδοσφαιριστής)

Γιώργος Βόγλης (Ποδοσφαιριστής)

Χρήστος Μουστάκας (Ποδοσφαιριστής)