Βαθμολογία

Απέκτησε τον Λαβαντσιώτη ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Πέρα από την δραστηριότητα της ανδρικής ομάδας, πάγια και διαχρονική αρχή του Οικονόμου Τσαριτσάνης αποτελεί η καλλιέργεια του ποδοσφαίρου σε επίπεδο υποδομής.Ήδη, με πρόσφατη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, έχει ανατεθεί η προπονητική ευθύνη των τμημάτων αυτών στον γυμναστή Νίκο Καραμήτσιο, πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και ειδικευμένο στην αποκατάσταση των τραυματισμών, ενώ δίπλα του θα βρίσκονται για να συμβάλλουν από οργανωτικής πλευράς οι Γιάννης Σκάντζος και Θανάσης Μπαρδανίκας.

Καθημερινά πραγματοποιούνται εγγραφές στα τμήματα παιδιών ηλικίας από 6 έως 16 ετών, ενώ με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής θα συγκροτηθούν και οι αντίστοιχες ομάδες. Οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής πραγματοποιούνται στο βοηθητικό γήπεδο Τσαριτσάνης, ενώ οι αγώνες μπορούν να διεξάγονται - ανάλογα και με την διαθεσιμότητα του γηπέδου - στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας".

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο ΛΑΒΑΝΤΣΙΩΤΗΣ

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του 22χρονου μέσου Λάμπρου Λαβαντσιώτη στην ομάδα του Οικονόμου, μετά την θετική εισήγηση του προπονητή Νίκου Φώλλα. Το νέο απόκτημα της τσαριτσανιώτικης ομάδας ανήκε πέρυσι στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, με τα χρώματα του οποίου στέφθηκε πρωταθλητής της ΕΠΣ Καρδίτσας.