Βαθμολογία

Κολοβέτσιος: «Αξέχαστο ταξίδι»

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και πριν από λίγο ευχαρίστησε τους «πράσινους», για τη συνεργασία και χαρακτήρισε αξέχαστο και μοναδικό ταξίδι την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό μετά την μεταγραφή του στην Καϊσέρισπορ μέσω του Instagram. Συγκεκριμένα ο Ελληνας στόπερ έγραψε:

«Η τριετής πορεία μου στην ομάδα του Παναθηναϊκού αποτέλεσε αναμφίβολα σταθμό στην καριέρα μου. Ο πρόεδρος η διοίκηση καθώς και τα μέλη της στάθηκαν στο πλευρό μου με απόλυτο επαγγελματισμό σε κάθε μου βήμα. Η ψυχή και το συναίσθημα που εισέπραξα από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με συνόδευαν και μου έδιναν παλμό ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές. Η συναδελφικότητα και η αγάπη των συμπαικτών μου έκαναν αυτό το ταξίδι αξέχαστο και μοναδικό. Είναι λίγο το ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου για την άψογη συνεργασία και τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει από αυτή.

Εύχομαι ολόψυχα στον Παναθηναϊκό καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες!». Πολλοί συμπαίκτες του μέσω του Instagram του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και τον ευχαρίστησαν για τη συνεργασία.