Βαθμολογία

Καλογιάννης: Kεφάλι γαϊδάρου μπορεί να τις φορέσει

Παραστατικός σχετικά με τις πάνινες μάσκες που έφτασαν στη Λάρισα, ώστε να μοιραστούν στους μαθητές των σχολείων, ήταν ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης στο πλαίσιο σχετικής δήλωσης που πραγματοποίησε σήμερα αναφερόμενος σε όσα έγιναν κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Καλογιάννης άσκησε κριτική, για ακόμη μία φορά, στην απόφαση να αναλάβει η ΚΕΔΕ το βάρος εφοδιασμού των μαθητών με μάσκες προστασίας, ενώ έκανε ειδική μνεία σε ότι αφορά τις πάνινες μάσκες που έφτασαν και στη Λάρισα.

«Ήρθαν δύο μεγέθη – το ένα για νήπια και το δεύτερο για μαθητές δημοτικού έως 10 ετών – οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν… Ήρθε όμως και ένα μέγεθος, το οποίο είναι για παιδιά πάνω των 10 ετών, σε ποσότητα πάνω του 50% το οποίο θα μου επιτρέψετε να πω πως μόνο… κεφάλι γαϊδάρου μπορεί να φορέσει…» ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του Απόστολου Καλογιάννη.

Σε ότι αφορά τις επόμενες ημέρες ο δήμαρχος Λαρισαίων έθεσε ήδη το αίτημα να υπάρξει η δυνατότητα νέας προμήθειας μασκών μίας χρήσης (χειρουργικές), ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες έως ότου φτάσουν οι πάνινες, οι οποίες θα πρέπει να είναι και με τις κατάλληλες προδιαγραφές.

Αναλυτικά, όλη η δήλωση του Απόστολου Καλογιάννη:

">http://

larissanet.gr