Βαθμολογία

Πλατανιάς: «Ναυάγησε» το deal με τον Αθηναίο επενδυτή!

Αρνητική ήταν τελικά η εξέλιξη με τον επενδυτή από την Αθήνα και τον Πλατανιά καθώς (αν δεν προκύψει κάτι της τελευταίας στιγμής) στο στρατόπεδο της Χανιώτικης ομάδος εξετάζουν πλέον άλλες λύσεις ενώ παραμένει πάντα ανοικτό και το ενδεχόμενο για διοίκηση πρωτοδικείου.

Όπως φάνηκε το προηγούμενο διάστημα αρκετά ήταν τα αγκάθια για την συμφωνία και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις όσο πιο πολύ καθυστερεί η επίτευξη μιας συμφωνίας τόσο αλλάζουν τα δεδομένα.

Από την πλευρά του Πλατανιά, όσο και αν προσπάθησαν και παρά τις συνεχείς οχλήσεις του προέδρου Μανώλη Μαθιουλάκη στον εκπρόσωπο του επενδυτή για να μάθει το όνομα του ανθρώπου που θα αναλάμβανε την ομάδα, δεν προέκυπτε η ταυτότητα του γεγονός που αποτέλεσε και τροχοπέδη και ουσιαστικό και τον εκνευρισμό του μεγαλομετόχου για να έρθει τελικά η απόφαση απο πλευράς των “ερυθρόλευκων” να μην προχωρήσουν σε συμφωνία.

Στην αντίπερα όχθη η πλευρά του Τάκη Βελαλόπουλου ήθελε πρώτα να γίνει ο έλεγχος από ορκωτούς λογιστές και στην συνέχεια να προχωρήσει στην αποκάλυψη του ονόματος αλλά και στην καταβολή της πρώτης δόσης που θα ερχόταν 30 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: sports-factory