Βαθμολογία

Παραμένει θετικός ο Λημνιός

Δεδομένη είναι η συμφωνία του Δημήτρη Λημνιού με την Κολωνία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αλλά ο Έλληνας άσος βρίσκεται ακόμα στη Θεσσαλονίκη. Ο διεθνής μέσος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα και δεν μπορεί να ταξιδέψει ακόμα στη Γερμανία.

Ο Λημνιός έκανε νέο τεστ το Σάββατο, το οποίο βγήκε εκ νέου θετικό, οπότε αναβλήθηκε εκ νέου το ταξίδι του για την Κολωνία. Τη Δευτέρα ο 22χρονος έκανε ξανά τεστ και περιμένει τα αποτελέσματα.

«Το πρόβλημα για εμάς είναι ότι οι ελληνικές Αρχές έχουν διαφορετικούς κανονισμούς. Στη Γερμανία δεν χρειάζεσαι άλλο τεστ, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, επειδή δεν μπορεί να κολλήσεις τους άλλους. Δυστυχώς τα πράγματα είναι διαφορετικά στην Ελλάδα. Πρέπει να έχεις αρνητικό τεστ, προκειμένου να βγεις από την καραντίνα και να σου επιτραπεί να ταξιδέψεις», δήλωσε στην εφημερίδα «Express» ο τεχνικός διευθυντής της Κολωνίας Χορστ Χελντ. «Είναι κρίμα, θα θέλαμε να τον έχουμε εδώ. Δεν μπορεί να κολλήσει κάποιον πλέον», συμπλήρωσε.