Βαθμολογία

«Λευκή» ισοπαλία στο φιλικό με Κηφισιά (PICS)

Φιλική ισοπαλία 0-0 παραχώρησε το απόγευμα της Κυριακής (13/9) στο γήπεδο Φιλιππούπολης, ο Απόλλων Λάρισας στην ΑΕ Κηφισιάς. Η Λαρισινή ομάδα αγωνίσθηκε χωρίς τους νεοαποκτηθέντες Μόρα, Οκάν, Μπάλλα, ενώ ουσιαστικά χρησιμοποιήθηκαν παίκτες που δεν έπαιξαν μαζί άλλη φορά, απέναντι σε μια σαφώς πιο έτοιμη ομάδα, που έχει ξεκινήσει πολύ πιο μπροστά από τον Απόλλωνα και έχει δώσει περισσότερα φιλικά.

Στο 11′ ο Σούλτσε έχασε διπλή ευκαιρία να σκοράρει, στο 43′ κεφαλιά του Χατζή που κατευθυνόταν στο “Γ” έβγαλε ο τερματοφύλακας Μιχελής σωτήρια σε κόρνερ, στο 78′ σουτ του Φρανσουά πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 83′ αριστερή βολίδα του Καμπέρη εξουδετέρωσε με μπλονζόν ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, που έδειξαν ένα αρκετά δεμένο σύνολο με καλή κατοχή της μπάλας, που θα πρωταγωνιστήσει στην Γ’ Εθνική όπου θα μετέχει και φέτος.

Χωρίς δυσκολία η διαιτησία της Μάχης Τσιοφλίκη (Νίκζας-Μάνος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Πρίφτης, Καλούσης, Κορομηλάς, Καρρίκι, Καμπέρης, Χατζής, Μπαστιάνος, Νύκταρης, Σούλτσε, Λίταινας, Νούσιος. Στο β΄ημίχρονο έπαιξαν και οι Κούτσικος, Γεωργακόπουλος, Μπρέμπος, Λουκάς, Μπαλογιάννης, Αντεμάι, Φρανσουά, Καμπέρης ΙΙ, Γκουντρουμπής.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Μιχελής, Ππαπαγγελής, Λέρι, Μκριτσιάν, Γκότοβος, Παπασάββας, Κοντογιάννης, Μεγαρίτης, Κρητικός, Πρίτσας, Ραχίμ. Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν και οι Αντωνόπουλος, Σιμάκου, Ζέλο, Κουτσογκίλας Π., Παυλάκης, Τζέλη, Κάκος, Τόσκα, Κουτσογκίλας Ερ.