Βαθμολογία

ΑΟ Σελλάνων: Ανακοίνωσε προπονητή και παίκτες

Αρχικά έκανε γνωστό πώς τεχνικός του συλλόγου θα είναι φέτος ο Γιάννης Μπουρνάκας. Στη συνέχεια, ανακοίνωσε δύο μεταγραφές. Πρόκειται για τον έμπειρο Ανδρέα Καρλιάμπα και το νεαρό Πρισακάρου.

Η ανακοίνωση για τον Μπουρνάκα: “Η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων, υλοποιώντας το σχεδιασμό της επόμενης αθλητικής περιόδου και παρά τις ειδικές συνθήκες, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας για τη νέα χρονιά με τον προπονητή Γιάννη Μπουρνάκα.

Ο Γιάννης έχει μακρά παρουσία στο χώρο του Θεσσαλικού ποδοσφαίρου και αποτελεί αναμφίβολα μια ιδιαίτερη μορφή και αναπόσπαστο κομμάτι για τον ΑΟ Σελλάνων. Είμαστε περήφανοι για τη νέα μας συνεργασία καθώς εκτός του επαγγελματισμού, τις πλούσιες αθλητικές εμπειρίες του και το ιστορικό των επιτυχιών του που διαθέτει, έχει αποδείξει πολλάκις την αγάπη του για την ομάδα μας, αναλαμβάνοντας να προσφέρει σε δύσκολες στιγμές. Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Μπουρνάκα έχοντας τη βεβαιότητα για μια καλή, επιτυχημένη και γεμάτη προοπτικές συνεργασία.”

H ανακοίνωση για τους παίκτες: “Το ΔΣ του ΑΟ Σελλάνων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει δύο σημαντικές προσθήκες ποδοσφαιριστών στην ομάδα μας. Με τη φανέλα της ομάδας μας θα αγωνίζεται ο Ανδρέας Καρλιάμπας, στόπερ, με πλούσια εμπειρία και περισσότερες από 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής καθώς αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στους συλλόγους Κεραυνός Κερατέας, ΑΟ Γλυφάδας, Δωτιέας Αγιάς, Ηρακλής Λάρισας, Τύρναβος 2005, Ρήγας Φραίος (όλες Γ’ Εθνική). Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν την προηγούμενη χρονιά στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Επίσης ανακοινώνουμε τον ταλαντούχο επιθετικό Στέφανο Πρισακάρου 22 ετών. Πρόκειται για ένα χαρισματικό επιθετικό διαθέτει εξαιρετικά προσόντα για τη θέση που αγωνίζεται και σίγουρα τα γκολ που έχει σημειώσει έχουν δείξει και την ποιότητα που διαθέτει.

Πέρυσι αγωνίζονταν στην ομάδα του Τυρνάβου ενώ έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην ΕΠΣ Λάρισας με 31 γκολ. Η διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων καλωσορίζει τους παραπάνω ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας και εύχεται σε όλους υγεία και επιτυχίες!”