Βαθμολογία

Απόλλων Σμύρνης: Κι άλλο θετικό κρούσμα ποδοσφαιριστή

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, μετά τα τελευταία τεστ. Συνολικά τρεις παίκτες έχουν βρεθεί θετικοί και έχουν τεθεί σε καραντίνα, καθώς κι ένα στέλεχος της ΠΑΕ.

Τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είναι αρνητικά στον κορονοϊό, γι’ αυτό αποφασίστηκε η επιστροφή στις προπονήσεις το απόγευμα της Κυριακής (13/9). Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ακολουθώντας πιστά όσα επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο πραγματοποιήθηκαν εκ νέο τεστ COVID-19 για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θετικό ήταν το δείγμα ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, πέραν των δύο ποδοσφαιριστών και του ενός στελέχους, που είχαν διαγνωστεί θετικοί στα πρώτα τεστ.

Ο ποδοσφαιριστής, το δείγμα του οποίου βρέθηκε θετικό, είναι πλήρως ασυμπτωματικός και καλά στην υγεία του. Τα δείγματα στα τεστ που υποβλήθηκαν τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος (ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, εργαζόμενοι, στελέχη), είναι αρνητικά. Κατόπιν τούτου, από σήμερα το απόγευμα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας».