Βαθμολογία

Επιστροφή στη «δράση» για τα κορίτσια του ΝΟΛ

Επέστρεψαν εδώ και λίγες εβδομάδες στην αγωνιστική «δράση» τα κορίτσια του ΝΟΛ όπου θα αγωνίζονται και τη νέα χρονιά στα «σαλόνια» του γυναικείου Πόλο.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι προπονήσεις γίνονται στο κλειστό κολυμβητήριο του Αλκαζάρ από τις 20 Αυγούστου. Τεχνικός ανέλαβε ο κ. Γιάννης Θεοχάρης με βοηθό του τον κ. Κώστα Γαβριά. Το ρόστερ της ομάδας στο μεγαλύτερό του μέρος έμεινε το ίδιο και είναι το εξής:

Χρυσούλα Καζάνα (Τ)

Στέφη Παπαϊωάννου (Τ)

Αθηνά Κολτσίδα

Βίκυ Χασιώτη

Ιωάννα Τουλουμτζίδου

Ελευθερία Τζελέπη

Ηρώ Καρυπίδου

Μελίνα Καρυπίδου

Αναστασία Κόκκινου

Μαρία Πετάση

Δέσποινα Μανακούσιου

Βάσω Ιωακείμ

Τόνια Σολανάκη

Μάρια Μάστορη

Δήμητρα Μανιάτη

Η διοίκηση του ΝΟΛ

Πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του γυναικείου πόλο παρέμεινε ο κ. Δημήτρης Κουρέτας, πρόεδρος του ΝΟΛ ο κ. Γιώργος Κατσαντώνης και μέλη ο κ. Χρήστος Τουλουμτζίδης και ο κ. Στέλιος Χασιώτης.

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ομάδας

Την Παρασκευή (11/9) έγινε η πρώτη επίσημη παρουσίαση της ομάδας ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών που θα ξεκινήσει στις 10 Οκτωβρίου. Δόθηκε και φιλικό με την παιδική ομάδα μετά το τέλος της παρουσίασης.

Οι στόχοι του ΝΟΛ

Όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής κ. Δημήτρης Κουρέτας φέτος το πρωτάθλημα θα γίνεται κάθε εβδομάδα (κάθε Σάββατο), αυτό από μόνο του αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον για την πόλη, αφού θα έρθουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη, Εθνικής κλπ.

Στις 26-28/9 θα έρθει η Γλυφάδα για φιλικό και 2-3 Οκτωβρίου ο ΝΟΛ θα πάει στην Αθήνα για να παίξει φιλικό με τον Εθνικό. Στην κατακλείδα της συνέντευξης ο κ. Κουρέτας δήλωσε πως στόχος του ΝΟΛ για τη φετινή χρονιά είναι να μπει στην εξάδα και ίσως και λίγο παραπάνω.