Βαθμολογία

Το πάλεψε η ΑΕΛ στην Τούμπα - Ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ

Το πάλεψε η ΑΕΛ στην Τούμπα στην πρεμιέρα (11/9) του πρωταθλήματος της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ. Την εκτός έδρα ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η ΑΕΛ από τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Μπίσεσβαρ του ΠΑΟΚ βρήκε με πάσα τον Τζόλη στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νάγκι στο 16 λεπτό και έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τρούγιτς για την ΑΕΛ μπήκε στην περιοχή και επιχείρησε σουτ με το αριστερό, αλλά ο Ίνγκασον έσωσε την ομάδα του με σωτήριο τάκλιν.

Προσπάθησε η ΑΕΛ σε όλη τη διάρκεια του ματς και κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο. Οι παίκτες της «Βασίλισσας» έδειξαν πολύ καλά δείγματα και αν ήταν λίγο περισσότερο αποτελεσματικοί θα μπορούσαν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από μία δύσκολη έδρα και κόντρα σε μία ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Z. Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μπίσεσβαρ (89' Κρέσπο), Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Τζόλης (89' Ζαμπά), Πέλκας (76' A. Ζίβκοβιτς), Άκπομ (79' Σφιντέρσκι).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μιχαήλ, Σπαρβ, Μπέρτος (89' Γρηγορόπουλος), Φιλίπ (89' Μαϊδανός), Μιλοσάβλιεβιτς (57' Πλατέλλας), Τόρζε (81' Πινάκας), Ντουρμισάι, Ζίζιτς, Σεσέροβιτς, Τρούγιτς.

Σκόρερ: 16' Τζόλης.

Κίτρινες: 18' Σάκιτς, 62' Σάσα, 65' Ροζ - 23' Σαραμαντάς, 48' Βιγιάλμπα.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων). Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Αν.Αττικής), Σινιοράκης (Χανίων). 4ος: Ζαμπάλας (Ηπείρου).

Διαιτητής VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας). Διαιτητής AVAR: Μαϊντάνας (Αχαΐας).