Βαθμολογία

Δείπνο στην Κρανιά Ελασσόνας παρέθεσε ο Μπατσίλας στον ΠΟΕ

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στην ταβέρνα του πρώην προπονητή των τμημάτων υποδομών του ΠΟΕ Γιώργου Κρουσταλάκη, το δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα του ΠΟ Ελασσόνας ο κ. Κωνσταντίνος Μπατσίλας, πρώην διοικητικός σύμβουλος της ΕΠΣ Λάρισας και πατέρας του Διευθύνοντα συμβούλου της Οργανωτικής Επιτροπής για την διοργάνωση του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ Θανάση Μπατσίλα.

Ο κ.Μπατσίλας καλωσορίζοντας τη διοίκησή τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τους συγχάρηκε για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας, της ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Στη συνέχεια ο κ.Μπατσίλας απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές είπε: «Έχετε μια αξιόλογη διοίκηση, ένα αξιόλογο προπονητή, και ένας πολύ αξιόλογο γενικό αρχηγό, ο οποίος είναι η μητέρα σας μέσα στην ομάδα. Ότι προβλήματα και αν έχετε να απευθύνεστε σε αυτόν, γιατί και αυτός διετέλεσε ποδοσφαιριστής και έχει μεγάλη εμπειρία πάνω στο ποδόσφαιρο.

Επίσης θα ήθελα να είστε ενωμένοι, αγαπημένοι, να έχετε σεβασμό στους προπονητές, σεβασμό στη διοίκηση. Αν υπάρχουν αυτά να είστε σίγουροι ότι θα έχετε μια καλή συνέχεια γιατί νομίζω ότι η επαρχία μας, δικαιούται να έχει μια ομάδα, όχι στη Γ’ αλλά και στη παραπάνω κατηγορία.

Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ να βοηθήσω την όλη κατάσταση, ώστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι σε όλους σας υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΟΕ Άλκης Χατζηβασίλης, ευχαρίστησε τον κ.Μπατσίλα τόσο για το δείπνο όσο και για τα καλά του λόγια για την ομάδα. Στο δείπνο παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας Γιάννης Δραγατσίκης και η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠ Ελασσόνας Έλενα Ταζέ.

Ανδρέας Νικούλης

elassona884.gr