Βαθμολογία

Μάνικος το νέο απόκτημα του Ατρόμητου!

Ο Ατρόμητος Παλαμά προχώρησε σε μια σημαντική μεταγραφή, καθώς απέκτησε τον Λευτέρη Μάνικο. Ο 24χρονος Λαρισαίος αγωνίζεται σε όλη τη δεξιά πτέρυγα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες της ΑΕΛ και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Πλατανιά.

Ο Μάνικος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Οικονόμο Τσαριτσάνης, ΑΟ Χανιά, Τσικλητήρα Πύλου, ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Φαλανιακό, ενώ έχει φορέσει και το εθνόσημο με την Εθνική Νέων. Πρόκειται για έναν ποδοασφαιριστή με αρκετές παραστάσεις που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Ατρόμητο στον στόχο που έχει θέση ενόψει σεζόν 2020/21.

Στα πράσινα ξανά ο Σ. Κόκκινος!

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος Παλαμά, καθώς συμφώνησε σε όλα με τον Σωτήρη Κόκκινο. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Κέρκυρα με τη φανέλα του Αγίου Ματθέου. Πλέον επιστρέφει στον Παλαμιώτικο σύλλογο μετά από 3 χρόνια.

Μάλιστα, με τη φανέλα των “πρασίνων” αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Α’ ΕΠΣΚ την αγωνιστική περίοδο 2015/16 (23 γκολ) ενώ τη σεζόν 2016/17 σημείωσε 12 τέρματα έχοντας όμως λιγότερο χρόνο συμμετοχής.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα. Ήδη εδώ και λίγες ημέρες έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ατρόμητου, στον οποίο θυμίζουμε πως αγωνίζεται και ο αδερφός του Αλέξανδρος. Μεταξύ άλλων στο παρελθόν ο Σωτήρης Κόκκινος έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας, του ΑΟΚ, του ΑΟ Σελλάνων και του Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Πηγή: karditsasport