Βαθμολογία

Nίκη για τον Αχιλλέα στο φιλικό με την Μαυραϊκή!

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων σε ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ κόντρα στην Μαυραϊκή Σοφάδων κατάφερε να πάρει την νίκη και μάλιστα με ανατροπή με σκορ 3 – 2. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα να ανοίγουν και το σκορ με δυνατό πλασέ του Κώστα Τσακίρη ενώ σχεδόν σε όλο το πρώτο μέρος είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας ήταν αισθητά βελτιωμένος και αρχικά έχασε μια πολύ καλή στιγμή με τον Δημήτρη Τσούλη. Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με καρφωτή κεφαλιά του Τζέκα μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Γανός.

Οι φιλοξενούμενοι όμως πήραν και πάλι το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θανάση Μαντέλα. Ο Αχιλλέας απάντησε άμεσα σε αυτό το γκολ με τον Παπακωνσταντίνου να σκοράρει με κοντινό πλασέ.

Το τελικό 3 – 2 πέτυχε ο Καναβός όταν ο Γανός εκτέλεσε το κόρνερ ο Τζέκα έπιασε το γυριστό σουτ ο Σαΐνης τον σταμάτησε και ο Καναβός με δυνατό σουτ στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Τλούπας, Καρέντζος, Τσούλης Θ., Πατσιούρας, Γανός, Τσούλης Δ., Κορδαλής, Παπακωνσταντίνου, Αναγνώστης, Κυριαζόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Παρθένης, Κομισόπουλος Α., Καναβός, Τζέκα, Γκουντόπουλος.

Μαυραϊκή Σοφάδων (Φώτης Ράϊκος): Σαΐνης Μ., Χαρίτος, Μπαντής Β., Σαΐνης Μ., Ισούφης, Καλλιώρας, Τσακίρης Κ., Τσακίρης Δ., Μπαντής Σ., Ραμαντάνης, Πολύζος Σ.

Έπαιξαν και οι: Σαΐνης Χρ., Μαντέλας Θ, Μπαντής Β., Πάγκαλος Ν., Μαντέλας Θ., Σαλής Β, Πολύζος Απ., Πάγκαλος Β., Σαΐνης Θ.


protostypos.gr