Βαθμολογία

Εργοτέλης: Επαγγελματίες τέσσερις «μικροί»

Άκρως ιδιαίτερη και σημαντική η σημερινή ημέρα για τέσσερις ποδοσφαιριστές που προέρχονται απ’ τις ακαδημίες του Εργοτέλη. Ο λόγος για τους Γιάννη Κουτάντο, Έντισον Κόλα, Γιάννη Θεοδωράκη και Θέμη Πατρινό οι οποίοι υπόγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο.

Οι τέσσερις νεαροί παίκτες που έχουν ενσωματωθεί απ’ την αρχή της προετοιμασίας στο δυναμικό της ομάδας μας, βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ υπογράφοντας τα συμβόλαια τους (τετραετούς διάρκειας) παρουσία των ανθρώπων της κιτρινόμαυρης οικογένειας και συγκεκριμένα των κ.κ. Τουτζάρη, Σεβαστάκη, Μποβολέτη από την ΠΑΕ καθώς και του προέδρου του Ερασιτέχνη κ. Στειακάκη. Παρών ήταν επίσης ο τεχνικός διευθυντής Σταύρος Λαμπράκης, και ο προπονητής της Κ19 Λευτέρης Κορνάρος.

Ο Γιάννης Κουτάντος έχοντας γεννηθεί στις 31/01/2000 στις πρώτες του δηλώσεις επεσήμανε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρο μου στον Εργοτέλη. Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια στην προσπάθεια που κάνω. Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου στην Κ19 Λευτέρη Κορνάρο, Μανώλη Μπελιμπασάκη καθώς και τον κ. Βασίλη Πλεσίτη. Επίσης ευχαριστώ τους συμπαίκτες για αυτά τα 3 υπέροχα χρόνια. Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και υπόσχομαι θα δουλέψω σκληρά και να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου”

Ο Γιάννης Θεοδωράκης  γεννηθείς στις 08/06/2001 ανέφερε: “Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία που μου δίνει ο Εργοτέλης, Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που δε σταμάτησε ποτέ να με πιστεύει, στους προπονητές μου στο πέρασμα μου από την Κ19 του συλλόγου όσο και τους συμπαίκτες μου. Η σκληρή δουλειά τώρα ξεκινά!”

Ο Θέμης Πατρινός γεννηθεί στις 18/01/2001 με την σειρά του  τόνισε:  “Είναι μεγάλη μου τιμή να υπογράφω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με την οικογένεια του Εργοτελη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό από τους συμπαίκτες μου, που με κάνουν κάθε μέρα καλύτερο μέχρι τη διοίκηση, που δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της σε μένα. Εύχομαι να δικαιώσω την ομάδα για την επιλογή της και να έχουμε πολλές επιτυχίες μαζί στο μέλλον.”

Ο Έντισον Κόλα έχει γεννηθεί στις 03/04/2001 από την πλευρά του δήλωσε : ”Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ την  διοίκηση ,προπονητές και τους συμπαίκτες όπως και την οικογένεια μου που πίστεψαν σε εμένα και με βοήθησαν να πετύχω το όνειρο μου που ήταν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστή. Εύχομαι σε όλους μια καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα και επίτευξη των στόχων.”