Βαθμολογία

Φιλική νίκη για τη Χάλκη, 4-3 τον Παναγροτικό (PICS - VIDEOS)

Δυνατό παιχνίδι έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (10/9) στο γήπεδο της Χάλκης, όπου ο τοπικός Ηρακλής αντιμετώπισε τον Παναγροτικό. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 4-3.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναγροτικός ήταν καλύτερος, κατάφερε στο 30’ να πετύχει το 0-1 με σκόρερ τον Γρηγόρη Περήφανο που σημείωσε ένα γκολ «ποίημα». Νωρίτερα στο 5’ το σουτ του Σωτήρη Βογιατζή «έγλυψε» το οριζόντιο δοκάρι και στο 15’ το ψηλοκρεμαστό σουτ του Γκανάβα απέκρουσε θεαματικά στην γωνία ο Μπιμπλιτζής.

Πλάνα από το φιλικό (1) Πλάνα από το φιλικό (2)

Στην επανάληψη το σκορ έγινε αγγλικό, ανέβασε στροφές η Χάλκη και κατάφερε να πετύχει και τέσσερα τέρματα. Ο Γκανάβας για τον Παναγροτικό στο 52’ έκανε το 0-2, τρία λεπτά αργότερα ο Καλογιάννης μείωσε με σουτ σε 1-2.

Ο Παναγροτικός σκόραρε ξανά στο 72’ με το σουτ του Μπαλανίκα για το 1-3. Στο 75’ όμως ο Ιωαννίδης πέρασε και τον τερματοφύλακα και έκανε το 2-3. Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με σουτ έφερε το ματς στα ίσα για το 3-3. Και στο 89’ το τελικό σκορ διαμόρφωσε το πλασέ του Μπαζούλη για το 4-3 και τη νίκη της Χάλκης.

Ηρακλής Χάλκης (Αποστόλης Κορομηλάς): Μπιμπλιτζής, Τζεμολάρι, Βογιατζής Π., Πρίφτης Φ., Τσάντος, Μπακαλούλης, Βογιατζής Σ., Μετσοβίτης, Ρέψης, Καλογιάννης, Ιωαννίδης.

Έπαιξαν και οι: Κατηγιάννης, Γκουγκότης Κ., Ριμαγμός, Σκούρτας, Ντινούλης, Μπαζούλης.

Παναγροτικός (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κατσανούλης, Μπέτσιος, Ψαρούλης Α., Γεωργόπουλος, Περήφανος, Παπακώστας, Σώκος, Γκανάβας, Καραφέριας, Χουσενάϊ, Ανδρεόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Νούσιας, Καρέλας, Μπαλανίκας, Ψαρούλης Δ., Χαβίλας, Γκατζούλης Λ., Τσούρα, Γκουντίκας, Σέντζας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος, Αναγνωστόπουλος, Γκουγκότης.