Βαθμολογία

Επέστρεψε «σπίτι» ο Σέριαν Μιφτάρι

Συνεχίζοντας τον εμπλουτισμό του έμψυχου υλικού της ομάδας, η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης οριστικοποίησε την ένταξη στο δυναμικό του συλλόγου ακόμη δύο ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν:

* Ο 22χρονος αμυντικός μέσος Σέριαν Μιφτάρι (γεννηθείς στις 15.04.1998), ο οποίος επιστρέφει στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" μετά από δέκα μήνες, καθώς στο διάστημα αυτό αγωνιζόταν στον Κεραυνό Δρυμού.Φυσικά, λόγω της πολύχρονης παρουσίας του στην Ελλάδα,προσφωνείται από τους περισσότερους ελληνικότατα ως "Τάσος".

* Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός Θέμης Ζαρκαδής (γεννηθείς στις 25.03.2004), που αγωνιζόταν στον Αστέρα Μελισσοχωρίου και έχει αφήσει δείγματα εξαιρετικού ταλέντου. Η μεταγραφική δραστηριότητα θα συνεχιστεί και κατά τις επόμενες ημέρες.

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Νέο φιλικό αγώνα θα δώσει το Σάββατο στην Αγιά η ομάδα του Οικονόμου, αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Δωτιέα (ώρα έναρξης 17.45').

* Στην φωτογραφία, ο Σέριαν Μιφτάρι διακρίνεται με τον περυσινό πρόεδρο Κώστα Βατάλη, που συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα με την ιδιότητα του γιατρού αγώνα.