Βαθμολογία

«Στον εισαγγελέα όποιος παραβιάσει την ιδιοκτησία μας»!

Ανακοίνωση για το γήπεδο του Απόλλωνα και την πρόσβαση σε αυτό εξέδωσε ο ερασιτέχνης, στέλνοντας αυστηρό μήνυμα ότι κανείς δεν μπορεί να το χρησιμοποιεί χωρίς την άδεια της διοίκησης του ερασιτεχνικού συλλόγου.

Παράλληλα κάνει λόγο για φθορές που παρέλαβε και για τις οποίες κάποιοι, όπως αναφέρει, θα λογοδοτήσουν. Υπενθυμίζεται ότι ο ερασιτέχνης εδώ και καιρό έχει κάνει έξωση και στην ΠΑΕ, που δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΓΣ Απόλλωνα Καλαμαριάς για μια και τελευταία φορά ανακοινώνει οτι το γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς είναι ιδιοκτησία μας. Δεν επιτρέπεται η χρήση του σε κανένα ο οποίος δεν έχει έγγραφη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου. Στο γήπεδό μας γίνονται έργα και θα συνεχίσουν να γίνονται δοότι οι φθορές είναι τεράστιες. Γι’ αυτές τις φθορές κάποιοι θα λογοδοτήσουν.

Επίσης λόγω COVID-19 και για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η είσοδος εις πάντες και όποιος θελήσει να παραβιάσει την ιδιοκτησία μας θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα.

ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ».

Πηγή: metrosport