Βαθμολογία

Άρης: Επαγγελματίας ο Χατζηπιρπιρίδης!

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη υπέγραψε ο νεαρός, Κώστας Χατζηπιρπιρίδης-«Όνειρο ζωής για μένα»! Στην προετοιμασία και στα φιλικά του Άρη, ο Κώστας Χατζηπιρπιρίδης τα πήγε εξαιρετικά. Ο 19χρονος υπολογίζεται απ’ τους «κίτρινους» και τον Μίχαελ Ένινγκ, τόσο για το σήμερα όσο και για το μέλλον της ομάδας!

Έτσι, ο νεαρός μεσοεπιθετικός κλήθηκε να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο! Αυτό έχει διάρκεια τριών ετών, με τους «κίτρινους» να ανακοινώνουν τη συμφωνία με κάθε επισημότητα. Ο Χατζηπιρπιρίδης στις πρώτες του δηλώσεις ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, τόνισε πως αυτό το συμβόλαιο ήταν όνειρο ζωής γι’ αυτόν και ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κίτρινων» με τις δηλώσεις του 19χρονου: «Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέγραψε σήμερα ο Κώστας Χατζηπιρπιρίδης. Το συμβόλαιο του 19χρονου ακραίου μεσοεπιθετικού (γεννήθηκε την 1η Μαΐου 2001) είναι τριετούς διάρκειας.

“Όνειρο ζωής”

Ο Κώστας Χατζηπιρπιρίδης, μετά την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας (www.arisfc.com.gr): “Η υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου είναι όνειρο ζωής για μένα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΡΗ για την εμπιστοσύνη τους. Θα δουλέψω σκληρά και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα για πετύχει τους στόχους της”».