Βαθμολογία

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα η ΑΕΛ

Πλησιάζει η ώρα της πρεμιέρας για την ΑΕΛ ενόψει του αγώνα στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Παρασκευή με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (20.30), με τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου να προσπαθεί να καταλήξει στην οριστική τακτική που θα ακολουθήσει και στους ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα λογικά θα ακολουθήσει το 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Ναγκί, στην άμυνα δεξιά ο Μπέρτος, και αριστερά ο Φιλίπ, στα σέντερ μπακ υπάρχει προβληματισμός για το αν θα ξεκινήσει από την αρχή ο Σπαρβ και ένας εκ των Ζίζιτς, Μιχαήλ ή θα παίξουν οι δύο τελευταίοι αφού ο αρχηγός της Εθνικής Φινλανδίας μετράει ελάχιστες προπονήσεις.

Αμυντικά χαφ μάλλον θα είναι ο Γκαζάλ με τον Σετσέροβιτς εκτός αν δούμε τον Σπαρβ που επίσης παίζει σ’ αυτή τη θέση. Πιο μπροστά θα βρίσκονται οι: Τόρζε, Μιλοσάβλιεβιτς, Τρούγιτς, και στην επίθεση ο Ντουρμισάι.

Το σίγουρο είναι ότι ο αγώνας αυτός αποτελεί κίνητρο για πολλούς παίκτες ώστε να αποδείξουν την ποδοσφαιρική τους αξία.  Την Πέμπτη μετά το πέρας της προπόνησης η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη όπου και θα διανυκτερεύσει.