Βαθμολογία

Και εγένετο Αντιδημαρχία Αθλητισμού…

Στον Δήμο Λαρισαίων μετά από αρκετά χρόνια δημιουργείται με πρωτοβουλία του δημάρχου Αποστόλη Καλογιάννη Αντιδημαρχία Αθλητισμού (αμισθί) και πρώτη επιλογή για τη θέση αυτή ήταν ο μέχρι χθες εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού Μιχάλης Αναστασίου, ενώ παράλληλα δημιουργείται και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Λαρισαίων.

Ο λόγος της δημιουργίας Αντιδημαρχίας Αθλητισμού διά στόματος του δημάρχου Αποστόλη Καλογιάννη στην «Ε» είναι: «Ο αθλητισμός είναι μια δραστηριότητα εξαιρετικά μεγάλη και ουσιαστική για τους πολίτες της Λάρισας που εξασφαλίζει τη δημιουργική απασχόληση παιδιών, εφήβων ακόμα και ηλικιωμένων. Στην κατεύθυνση αυτή έπρεπε να υπάρχει αναβάθμιση του ανθρώπου που υπηρέτησε τον χώρο του αθλητισμού με μεγάλη υπευθυνότητα πριν ένα χρόνο ως απλός δημοτικός σύμβουλος με μια υπογραφή.

Εργαζόμαστε ως δημοτική αρχή προκειμένου να υπάρξει και ο φορέας του Αθλητικού Οργανισμού σε ορατό ορίζοντα για να ανταποκριθούμε ακόμα καλύτερα στην αθλητική ποιότητα των πολιτών».

Ο πρώτος μετά από χρόνια αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Αναστασίου αναλαμβάνει αμισθί ένα βαρύ φορτίο και δηλώνει έτοιμος: «Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο κ. Καλογιάννη για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου να μου αναθέσει την ηγεσία της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού και ελπίζω να φανώ αντάξιος. Για την πλειοψηφία των ανθρώπων ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής και η διά βίου άθληση φιλοσοφία της δημοτικής αρχής. Γνωρίζω τον χώρο του αθλητισμού από τη θητεία μου ως εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος και στόχος μου είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα να κάνουμε ένα οργανόγραμμα που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών. Ελπίζω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του δημάρχου που βάζει τον αθλητισμό σε ακόμα πιο υψηλή θέση βλέποντας τη δυναμική που έχει αναπτύξει στον Δήμο της Λάρισας».

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία