Βαθμολογία

Υπέγραψε στην Καλαμάτα ο Σουμπίνιο

Παίκτης της Καλαμάτας είναι ο Σουμπίνιο! Ο 33χρονος Βραζιλιάνος έδειξε σε άριστη κατάσταση κατά τις ημέρες που προπονείται στην Μαύρη Θύελλα και έτσι έκλεισε και το τυπικό μέρος της συμφωνίας με τις υπογραφές (στην φωτ. Με τον Γιώργο Ράλλη).

Ο Μαρινάλντο Σίσερο Ντα Σίλβα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είχε έρθει πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2009, για λογαριασμό του Εθνικού. Την επόμενη σεζόν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με τον οποίο υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Όμως αν και μετείχε στις καλοκαιρινές προετοιμασίες εντούτοις δεν έπαιξε σε επίσημο ματς και δινόταν κάθε χρόνο δανεικός σε άλλη ομάδα (Πανσερραϊκός, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Ατρόμητος). Μόλις έληξε το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους» έφυγε για το Αζερμπαϊτζάν όπου αγωνίστηκε μια τριετία στην Καραμπάγκ.

Το 2016 ο Σουμπίνιο επέστρεψε στην Ελλάδα και υπέγραψε στον Ατρόμητο από όπου δόθηκε δανεικός στη συνέχεια στον Λεβαδειακό, που ήταν και ο τελευταίος ελληνικός σταθμός του (αγωνίστηκε μέχρι το Νοέμβριο του 2018). Επέστρεψε στη Βραζιλία, αρχικά για λογαριασμό της Ίντερ ντε Λιμέιρα και πέρυσι αποκτήθηκε απο την Σάο Καετάνο.

Πηγή: sport365