Βαθμολογία

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στην ομάδα του ΠΟΕ

Τον καθιερωμένο αγιασμό για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά πραγματοποίησε η ομάδα του Π.Ο.Ελασσόνας το απόγευμα της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελασσόνας κ.κ.Χαρίτωνας με τον πρωτοπρεσβυτέρο Αλέξανδρο Ρουμπιέ και τον διάκονο π. Ιάκωβο.

Στην τελετή εκτός των ποδοσφαιριστών των προπονητών και της Διοίκησης της ομάδας, παραβρέθηκαν, η βουλευτής κ.Στέλλα Μπίζιου, ο Έντεταλμένος Σύμβουλος Υποδομών της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ.Στέλιος Δημότσιος (ο οποίος μάλιστα δώρισε και τρεις μπάλες ποδοσφαίρου στην ομάδα), ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ.Νίκος Γάτσας, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Δραγατσίκης και Κίμωνας Τσουρής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας κ.Θανάσης Ζιώγας, και η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Έλενα Ταζέ.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελασσόνας, ευχήθηκε να είναι μια νικηφόρα χρονιά για το σύλλογο και υγεία σε όλο τον κόσμο.
Αναλυτικά ανέφερε: «Να σας ευχηθώ όπως κάθε φορά να έχετε καλούς αγώνες και πάντοτε να μας κάνετε υπερήφανους με τις νίκες τις οποίες πετυχαίνετε.

Ο αθλητισμός βέβαια ξέρετε ότι δεν είναι κάτι το οποίον μας φέρνει αντιμέτωπους με τους ανθρώπους, αλλά είναι ένα άθλημα που ενώνει τους ανθρώπους και γι αυτό το λόγω πρέπει να γίνετε και με ευγενή άμιλλα αλλά και με σεβασμό προς και την άλλη ομάδα αλλά και τους άλλους ανθρώπους πάντοτε, ώστε κατά αυτό τον τρόπο και εμείς να δίνουμε το καλό παράδειγμα αλλά και να προάγεται έτσι ο πολιτισμός του αθλητισμού.

Σας εύχομαι να έχετε υγεία πάνω απ όλα, γιατί αν λείπει η υγεία δύσκολα μπορούμε να αθληθούμε, να έχετε δύναμη και ψυχής αλλά και σώματος, ώστε με αυτές τις προϋποθέσεις και τις πνευματικές δυνάμεις να αντιμετωπίζεται τους διάφορους «αντιπάλους» που κάθε φορά καλείστε να αντιμετωπίσετε.

Να ξέρετε ότι είμαστε πάντα κοντά σας νοερά, προσευχόμαστε για σας και ευχόμαστε η χάρη της Παναγίας να σας δίνει δύναμη.
Καλή χρονιά λοιπόν και πάντοτε με νίκες και καλούς αγώνες».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η βουλευτής κ.Στέλλα Μπίζιου: «Εύχομαι μια καλή και γεμάτη επιτυχίες νέα αθλητική χρονιά. Ο αθλητισμός μας μαθαίνει να διαχειριζόμαστε και τις νίκες και τις ήττες και μας κάνει πιο δυνατούς ανθρώπους. Η παρουσία μας εδώ δείχνει ότι η πολιτεία από την πλευρά της στηρίζει τις προσπάθειές σας όχι με λόγια αλλά με έργα, το έχουμε αποδείξει και θα το αποδείξουμε και στο μέλλον και να συγχαρώ και τη διοίκηση που στηρίζει την ιστορική ομάδα της πόλης μας».

Αμέσως μετά ο Έντεταλμένος Σύμβουλος Υποδομών της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ.Στέλιος Δημότσιος είπε τα εξής: «Μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη σας εύχομαι και εγώ να έχετε μια καλή χρονιά με υγεία. Γνωρίζω το τη περνάτε καθημερινά σαν αθλητές αλλά γνωρίζω και τι περνά η διοίκηση. Να ξέρετε ότι είμαστε κοντά σας και εύχομαι να είστε γεροί, δυνατοί και ότι καλύτερο για τη νέα σεζόν».

Στο τέλος το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ.Νίκος Γάτσας : «Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική και αθλητική χρονιά. Φέτος είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τον ΠΟΕ γιατί πλέον θα αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική κατηγορία και σας αξίζουν συγχαρητήρια.

Φέτος θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα αγωνιστικά γιατί θα αντιμετωπίσετε πολύ πιο δυνατές ομάδες αλλά πιστεύουμε σε εσάς, πιστεύουμε ότι θα τα πάτε πολύ καλά και θα αποδείξετε την αξία σας αλλά και στο ότι η Ελασσόνα είχε πολύ σημαντικά ταλέντα στον αθλητισμό.

Ως Δήμος και σε συνεργασία με την Περιφέρεια και με το Υπουργείο έχουμε ήδη λάβει κάποιές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση του γηπέδου.

Θέλουμε να δώσουμε βαρύτητα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι όλοι μαζί θα είμαστε δίπλα σας και εύχομαι να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά».


Ανδρέας Νικούλης

elassona884.gr