Βαθμολογία

Μαχητικός και τη νέα χρονιά ο Απόλλων Γαλήνης (PICS - VIDEOS)

Ο Απόλλων Γαλήνης ξεκίνησε εδώ και δύο εβδομάδες την προετοιμασία του στο γήπεδο Πλατυκάμπου όπου θα αγωνίζεται όλη τη χρονιά στο πρωτάθλημα εξαιτίας της ακαταλληλότητας του δικού του γηπέδου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η διοίκηση έβαλε τους δικούς της στόχους για τη νέα χρονιά κρατώντας το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ και κάνοντας προσθήκες ουσίας που θα βοηθήσουν.

Η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020 - 2021

Νέος τεχνικός στην ομάδα ο έμπειρος και πολύ αγαπητός κ. Κώστας Κουτσούκης. Θέλουμε να του ευχηθούμε να είναι σιδερένιος μετά το πρόβλημα που είχε με την υγεία του και πραγματικά φάνηκε να το αντιμετωπίζει με μεγάλη γενναιότητα.

Διοίκηση, προπονητής και παίκτες φαίνεται να κινούνται στην ίδια κατεύθυνση αφού θέλουν να παίξουν καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και να πάνε την ομάδα ένα βήμα πιο πέρα ανεβάζοντάς την στον βαθμολογικό πίνακα.

ΚΛΙΚ από την προπόνηση

Βίντεο από την προπόνηση (1) Βίντεο από την προπόνηση (2) Βίντεο από την προπόνηση (3)

Σίγουρα υπάρχει μεγάλη σοβαρότητα από όλους και πολύ όρεξη για όλο αυτό που κάνουν και με δουλειά μέσα στο γήπεδο θα καταφέρουν το στόχο τους.

Ο Απόλλων Γαλήνης ευχαριστεί…

Η διοίκηση του Απόλλωνα Γαλήνης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΑΦΟΙ Ντελόπουλοι για την χορηγία αθλητικού υλικού καθώς και την εταιρεία ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ SEREGON για την χορηγία της επίσημης στολής της ομάδας για τη νέα χρονιά 2020 – 2021.

Οι μεταγραφές: Γιώργος Βαρσάμης – Δημήτρης Πλατής (Δόξα Βαλανίδας), Κώστας Παπαθανασίου (Ακαδημία Ελασσόνας), Γιάννης Τζικόπουλος (Άρη Κουλουρίου).

Τα φιλικά

5/9 Γαλήνη – Δαμασιακός 1-0

9/9 Γαλήνη – Γλαύκη

12/9 Γαλήνη – Ιπποκράτης

16/9 Γαλήνη – Πυργετός

19/9 Άγιοι Ανάργυροι – Γαλήνη

22/9 Γαλήνη – Φορτούνα

26/9 Πυργετός - Γαλήνη

Οι δηλώσεις

Ηλίας Κυριακόπουλος (Πρόεδρος)

Κώστας Κουτσούκης (Προπονητής)

Άσι Τζίκα (Ποδοσφαιριστής)

Δημήτρης Πλατής (Ποδοσφαιριστής)

Γιώργος Βαρσάμης (Ποδοσφαιριστής)

Παναγιώτης Ζυγούρης (Ποδοσφαιριστής)