Βαθμολογία

Φιλική νίκη με 3-1 του Οικονόμου επί του Αμπελωνιακού

Νικηφόρο ήταν για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και το δεύτερο παιχνίδι προετοιμασίας, καθώς η ομάδα του Νίκου Φώλλα αντιμετωπίζοντας στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" τον εξ ίσου νεανικό Αμπελωνιακό του Δημήτρη Αλεξανδρή επικράτησε με 3-1.

Tα σημαντικά γεγονότα της φιλικής αναμέτρησης καταγράφηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, οπότε ο Αμπελωνιακός προηγήθηκε στο 56' με σουτ του Σπύρου Βούκια στο αριστερό "Γ" του Κατωτικίδη, ένα λεπτό μετά το σουτ του ιδίου στην αριστερή συμβολή των δοκών.Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 63' με πέναλτυ που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Ντάλλα από τον Κολιό και αξιοποίησε υπό δοκιμήν παίκτης.Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με τα τέρματα που σημείωσαν στο 80' ο Κωνσταντινίδης με κοντινό σουτ και στο 86' ο Ζαρκαδής με διαγώνιο από τα όρια της μεγάλης περιοχής.

Τον αγώνα διηύθυνε επιτυχώς ο Αδάμος Κουκούλης, με συνεργάτες τους Αλέξανδρο Πάτση - Γιάννη Τάνα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Kατωτικίδης, Ντάλλας (83' Χ.Ε.Μουλτσιάς), Ντούφας (46' Κωνσταντινίδης), Ντελής (66' Μινασίδης), Μιφτάρι, Πάτσης (74' Ζαρκαδής), Λαβαντσιώτης, Χατζής, υπό δοκιμήν παίκτης, Χ.Γ.Μουλτσιάς (61' Γεωργοσούλης), Αποστολάκης.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Αλεξανδρής): Aθ.Βούκιας, Μαυρίδης, Πάνου, Κολιός, Τέγος, Αχ.Αλεξόπουλος, Στ.Αλεξόπουλος, Νάκιε, Γκιόνα, Πόνηρος, Σπ.Βούκιας.

Αγωνίσθηκαν και οι Καρυπίδης, Γωγάκος, Κατσής, Φετάου.

* Παρών στο γήπεδο ήταν και ο μέχρι τώρα παίκτης του Οικονόμου Γιάννης Μπαλογιάννης, ο οποίος αποχαιρέτησε τους ανθρώπους της τσαριτσανιώτικης ομάδας, καθώς αποχωρεί μετά από ενάμισυ χρόνο ποιοτικής προσφοράς για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας.

elassona884.gr