Βαθμολογία

Φιλική νίκη για την ΑΕΛ Κ17, 1-3 στην Κρήνη (PICS)

Ένα ενδιαφέρον φιλικό ματς διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης στο γήπεδο της Κρήνης Φαρσάλων. Η τοπική ομάδα υποδέχθηκε την ΑΕΛ Κ17 (1-3).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς είχε ρυθμό και ήταν ένα καλό τεστ και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ με τον Γακόπουλο. Στην επανάληψη η ΑΕΛ Κ17 ανέβασε κατά πολύ την απόδοσή της και πέτυχε τρία γκολ. Δύο γκολ για τον Κούκο και ένα για τον Ματράκη. Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Σταύρος Πουλαράκης που είναι κοντά και στην προσπάθεια των ομάδων νέων.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα του κ. Αποστόλη Ευαγγέλου παρατάχθηκε με πολλές βασικές απουσίες (8 στο σύνολο). Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΛ Κ17 διαθέτει πολύ ταλέντο και παίκτες με όρεξη για δουλειά, με τον κ. Αποστόλη Ευαγγέλου να προσπαθεί καθημερινά με τις γνώσεις του και την εμπειρία του να κάνει το καλύτερο δυνατό.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αρκετά παιδιά της περσινής Κ17 έχουν προωθηθεί στην Κ19 κάτι που δείχνει και την πολύ σοβαρή δουλειά που έγινε στο περασμένο πρωτάθλημα. Από την άλλη η Κρήνη διαθέτει ένα έμπειρο σύνολο που θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

Νίκη Κρήνης (Θοδωρής Μαργαριτόπουλος): Ράγιας, Κυριάκου, Μακρυγιάννης, Γακόπουλος, Μαργαριτόπουλος Κ., Σελήνης, Ζησόπουλος, Τσανάκας Χ., Ντούλε, Βάτσικας Θ., Λουκανόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Μανούσος, Καρπέτης, Σουφλέρης, Καραλευτέρης

ΑΕΛ Κ17 (Αποστόλης Ευαγγέλου): Αραμπατζής, Ασίκογλου, Χαλδούπης, Στάμος, Μπόγδανος, Χονδής, Γκουντάρας, Νινίκας, Γκούλιος, Ματράκης, Μέκρας.

Έπαιξαν και οι: Ζέρβας, Μπαργιώτας, Κούκος, Κυρίτσης, Μπαγιώτας, Τσιούπρος.