Βαθμολογία

Εθνική ομάδα: Θετικός στον κορονοϊό ο Λημνιός

Στα νέα και τελευταία τεστ που έγιναν στην Εθνική ομάδα μετά το νικηφόρο παιχνίδι με το Κόσοβο για το Nations League βρέθηκε κι άλλο θετικό δείγμα έπειτα από αυτό του Κώστα Τσιμίκα. Κατα πληροφορίες το νέο κρούσμα είναι ο Δημήτρης Λημνιός που φέρεται να ενημέρωσε το περιβάλλον του, τονίζοντάς τους ακόμη πως είναι καλά στην υγεία του.

Ο διεθνής εξτρέμ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και εκεί έμαθε τα αποτελέσματα του τεστ στα οποία υποβλήθηκαν όλοι οι παίκτες της Εθνικής. Τι σημαίνει για τον Λημνιό όλο αυτό; Εκτός από τη δεδομένη καραντίνα με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, «παγώνει» και το ταξίδι του στη Γερμανία που ήταν προγραμματισμένο για την Τρίτη (8/9) ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Κολωνία. Προφανώς και θέμα με το deal με τους Γερμανούς δεν υπάρχει καθώς προέχει η υγεία του παίκτη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη ενός θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα του ελέγχου που διενεργήθηκε σε όλα τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ανδρών άμα τη αφίξει τους στην Αθήνα από την Πρίστινα.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, τίθενται σε εφαρμογή οι προβλεπόμενες διαδικασίες, δηλαδή η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της UEFA και η άμεση ενημέρωση των αρμοδίων αρχών της χώρας, καθώς και των ιατρικών επιτελείων των ομάδων.