Βαθμολογία

Με πολύ ταλέντο, κίνητρο και όρεξη ξεκίνησε ο Απόλλων Λάρισας (Κ19)

Νέα χρονιά, νέες φιλοδοξίες για την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας Κ19 που εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε την προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα που θα μετέχει.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Προπονητής παρέμεινε ο ιδιαίτερα εξελίξιμος κ. Βαγγέλης Στουρνάρας που άφησε σημαντικό έργο την περασμένη σεζόν. Εξάλλου προωθήθηκαν αρκετά παιδιά στην πρώτη ομάδα, ανέβηκαν παίκτες από την Κ16 στην Κ19 και επίσης μεταγράφηκαν αρκετοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές σε ομάδες Γ’ Εθνικής.

Όλο αυτό σίγουρα δημιουργεί μεγαλύτερες φιλοδοξίες στους ανθρώπους της ΠΑΕ που βλέπουν με απόλυτη ικανοποίηση την σοβαρή και μεθοδική δουλειά της ομάδας Κ19. Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά βρίσκει τον σύλλογο με πολύ νέο «αίμα», παίκτες που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του Απόλλωνα, όπως και άλλα ταλαντούχα παιδιά που ήρθαν κυρίως από άλλες ομάδες του νομού.

Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά και είναι άκρως επαγγελματικές κάτι που δουλεύει συνεχώς ο κ. Βαγγέλης Στουρνάρας.

Αυτό το διάστημα εκτός των απαιτητικών προπονήσεων έχουν αρχίσει και τα φιλικά ματς ώστε να βγάλει τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα ο τεχνικός της ομάδας

Ο Απόλλων Λάρισας Κ19 δείχνει πως διαθέτει και φέτος ένα ποιοτικό ρόστερ με πολύ ταλέντο και όρεξη από τους παίκτες για δουλειά και εξέλιξη.

ΚΛΙΚ από την προπόνηση της ομάδας

Το athleticlarissa μίλησε με τον κόουτς του Απόλλωνα Λάρισας Κ19 κ. Βαγγέλη Στουρνάρα γι’ αυτό το νέο και άκρως ελπιδοφόρο ξεκίνημα.

Βαγγέλης Στουρνάρας (Προπονητής)

Οι δηλώσεις από τους ποδοσφαιριστές

Μάριος Μαχούχας (Ποδοσφαιριστής)

«Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή χρόνια δίχως τραυματισμούς. Ο στόχος μου για την φετινή χρόνια είναι μέσα από την δουλειά να ανέβω στο παραπάνω επίπεδο».

Γιώργος Παπαθανασίου (Ποδοσφαιριστής)

«Με τη σειρά μου και εγώ αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ υγεία πάνω από όλα και κουράγιο σε όλες τις οικογένειες για αυτά που περάσανε. Όσο για το ποδοσφαιρικό κομμάτι είναι μια καινούργια χρόνια μια διαφορετική χρόνια μπορώ να πω από τις άλλες σύμφωνα με όσα συμβαίνουν με τον covid 19 και κάθε χρονιά είναι μια καινούργια αρχή για όλους με νέους στόχους».

Βασίλης Εστιάδης (Ποδοσφαιριστής)

«Φέτος θα είναι μια ιδιαίτερη χρόνια λόγω και της πανδημίας παρόλο αυτά έχουμε ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα τις προπονήσεις, έχουν ανέβει αρκετά παιδιά στην ομάδα από την κ16 και αυτό είναι καλό διότι έχουν πολύ όρεξη, το βασικό είναι να έχουμε όλοι την υγεία μας και μέσω της δουλειάς στις προπονήσεις να παίζουμε κάθε εβδομάδα ωραίο ποδόσφαιρο και να εφαρμόζουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις στους αγώνες».