Βαθμολογία

Ο Π.Ο.Ε ευχαριστεί τον Εορδαϊκό για τη φιλοξενία…

Το Δ.Σ. τoυ Π.Ο. Ελασσόνας εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τη διοίκηση της ομάδας του Εορδαϊκού, τόσο για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή στο γήπεδο, όσο και για το γεύμα που παρέθεσαν στη διοίκησή και την ομάδα μετά την φιλική αναμέτρηση.

Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν το ποδόσφαιρο και βοηθούν στην σύσφιξη των σχέσεων, που αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της ενασχόλησης μας με το ποδόσφαιρο. Με μεγάλη μας χαρά θα ανταποδώσουμε την εξαιρετική φιλοξενία στο επόμενο παιχνίδι μας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γενικό Αρχηγό του Εορδαϊκού Γιώργο Τσιφιτζόγλου, πρώην παίκτη του ΠΟΕ και του Εορδαϊκού, για όλες τις διευκολύνσεις και την άριστη συνεργασία και εξυπηρέτηση που είχε με την αποστολή της ομάδας.

Την Τρίτη (8/9) ο Αγιασμός του ΠΟΕ

Τον καθιερωμένο Αγιασμό ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, ο ΠΟ Ελασσόνας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας.

Η ανακοίνωση: «Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα, η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει τον Αγιασμό για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, στο δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας».