Βαθμολογία

Έχει όλο το μέλλον μπροστά του ο Μάριος Βουγιουρδής!

Ο νεαρός τερματοφύλακας Μάριος Βουγιουρδής παρουσιάζει διαρκή βελτίωση και εξέλιξη κάτω από τα δοκάρια σε όποια ομάδα έχει αγωνιστεί.

Να θυμίσουμε πως ανήκει εδώ και λίγο διάστημα στον ιστορικό Κίσσαβο Συκουρίου, ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει στη νέα Α1’ ΕΠΣΛ.

Ο ίδιος εδώ και αρκετό διάστημα βρίσκεται στη Γερμανία και μάλιστα πέρασε από το «μικροσκόπιο» δύο ομάδων.

Πρώτη ομάδα που δοκιμάστηκε ήταν η SSC Tübingen, σύλλογος 7ης κατηγορίας. Δεύτερη ομάδα που έδειξε τις δυνατότητές του η Balingen, σύλλογος 4ης κατηγορία για την Κ20.

Στην πρώτη ομάδα έκανε μία εβδομάδα προπονήσεις, με τον σύλλογο να θέλει να τον αποκτήσει αφού άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Προπονήσεις έκανε και με την 2η ομάδα και πήρε σημαντικές εμπειρίες κάτι που τον ενδιαφέρει, αφού ο Μάριος είναι ένα νέο παιδί με υψηλές φιλοδοξίες.

Ο ίδιος αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα λόγω της σχολής που ακολουθεί και θέλει παράλληλα να παίξει και ποδόσφαιρο αφού είναι κάτι που αγαπά.

Ο Μάριος δεν βιάζεται και θέλει να κάνει σταθερά βήματα και σιγά – σιγά να ανεβαίνει επίπεδο. Εξάλλου έχει όλα εκείνα τα προσόντα που μπορούν να τον οδηγήσουν ψηλά τα επόμενα χρόνια, αρκεί να συνεχίσει με το ίδιο ζήλο.