Βαθμολογία

Χορταστικό παιχνίδι στο γήπεδο της Φαλάνης

Σε ένα χορταστικό από σκορ παιχνίδι στο γήπεδο της Φαλάνης, ο Σμόλικας φιλοξένησε την Αστραπή Νέας Πολιτείας και το τελικό αποτέλεσμα δεν ανέδειξε νικητή (3 - 3)! Έξι γκολ από δύο ομάδες που έδειξαν διάθεση για ποδόσφαιρο, με τους δύο συλλόγους που θα μετέχουν στο νέο πρωτάθλημα της Α΄DE-TOX ΕΠΣΝ Λάρισας.

Για ακόμη μία φορά, χρησιμοποιήθηκαν αρκετά νεαρά παιδιά σε ηλικία δείγμα της φιλοσοφίας των δύο ομάδων που έχουν και που θα αγωνίζονται στο νέο πρωτάθλημα. Ενώ, απουσίαζαν και βασικοί ποδοσφαιριστές για τις δύο ομάδες.

Για την ιστορία, ο Δήμος Πράπας «άνοιξε» το σκορ για την ομάδα μας, ενώ ένας πρώην «πράσινος», ο Αλέξανδρος Κακαζούκης πέτυχε την ισοφάριση του σκορ αλλά και το 1 - 2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Σμόλικας σημείωσε το 2 - 2 με τον Κώστα Πράπα και ο Κώστας Ζάχος έκανε το 3 - 2. Το τελικό 3 - 3 διαμόρφωσε ο Θάνος Ντιντής που αγωνίστηκε με την Αστραπή Νέας Πολιτείας. Τέλος, το επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Σμόλικα είναι την ερχόμενη Τετάρτη (09/09) με αντίπαλο τον Αετό Μακρυχωρίου στο γήπεδο της Φαλάνης.

Σμόλικας Φαλάνης (Γιώργος Μάτος – Αντώνης Κωνσταντίνου): Παπαγιάννης, Χασιώτης, Λιάκος, Περδίκης, Σκούπρας, Πετάνι, Κατσαρός, Χατζηλιόντας, Πράπας Κ., Πράπας Δ., Ζάχος.

Έπαιξαν και οι: Γραβάνης, Τανάγιας, Νεπιέτρι, Κιόσια, Μανδραβέλης, Γκόλτσιος, Καζάκος.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές): Μπρέλλας, Μπόνιας, Χλωρός Απ., Κατσιάνος, Καφφές, Κολλάτος, Κακαζούκης, Τσινούδης, Ιωαννίδης, Καλτσάς, Μανώλης.

Έπαιξαν και οι: Μπομπότης, Ζαχαρούλης, Ζήσης, Κωνσταντίνου, Σούρλας, Χλωρός Κ, Ζάρζος, Μπαρούτας, Ντιντής.