Βαθμολογία

Ισόπαλος 0-0 ο ΠΟΕ με τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαΐδα

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Πτολεμαΐδα Εορδαϊκός και Π.Ο. Ελασσόνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν ελέγχοντας το ρυθμό του αγώνα και έδειξαν στοιχεία καλοδουλεμένης ομάδας με συνδυασμούς και τακτικές που σίγουρα θα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες αφού ο Μπερμπερίδης βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και τελικά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Από την άλλη ο Εορδαϊκός δέχτηκε πολύ πίεση στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπόρεσε να δείξει κάτι θετικό, στην επανάληψη ισορρόπησε και στο τέλος μπορούσε να «κλέψει» και τη νίκη.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 3ο σουτ του Μπαρλαγιάννη ο Μπερμπερίδης μπλόκαρε ενώ στο 5ο και 6ο λεπτό σουτ του Μαυροδήμου και Λιάμη πέρασαν ελάχιστα έξω.

Στο 12ο και 20ο ο Τσιντός βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και έκοψε Λαζαρίδη και Μπαρλαγιάννη που ήταν έτοιμοι να σκοράρουν ενώ στο 30ο κεφαλιά του Μπούσια έδιωξε ο Μπερμπρίδης και αμέσως μετά σουτ του Μουστάκα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπερμπερίδης.

Στο 33ο νέο σουτ του Μουστάκα μπλόκαρε και πάλι ο τερματοφύλακας του Εορδαϊκού ενώ δύο λεπτά μετά πολύ όμορφη ενέργεια του Γκαντούνα από αριστερά μπήκε στη περιοχή και έδωσε στον Καραγκούνη που από κοντά σούταρε άουτ.

Στο 50ο σου του Ματούλα ο Μπερμπερίδης και πάλι είπε όχι και στο 88ο νέα απέκρουσε του τερματοφύλακα του Εορδαϊκού σε πλασέ του Χατζηβασίλη.

Στο 90ο ο 15χρονος Βαρσαμής κράτησε το 0-0 αποκρούοντας το τετ-α-τετ του Κουτούπη.

Εορδαϊκός: Μπερμπερίδης, Ουζούνι (77ο Χιμολάρι), Σαββάκης (46ο Καζανάς), Λιάμης, Μπαμπαλίκης (77ο Σινάνι), Γιαννιός (77ο Ντίνας), Τσιντός, Μαυροδήμος (77ο Σπύρλε), Παπαγαθονίκου (46ο Σικαλόπουλος), Σιδηρόπουλος (77ο Σαπαλίδης), Κουτούπης.

Π.Ο.Ε.: Γκουτζουρέλας (59ο Παπαιωάννου, 80ο Βαρσαμής), Καράμπουλας (59ο Χ΄΄ Βασίλης), Γκαντούνας, Μπούσιας, Λαγός (46ο Τσάτσος), Νταμπώσης (46ο Αθανασούλας), Μουστάκας, Λαζαρίδης (46ο Κουκούλας), Περκολαϊ (46ο Ματούλας), Μπαρλαγιάννης (59ο Παναγιώτου), Καραγκούνης (50ο Καλαϊτζίδης).

 

Πηγή:e-ptolemaios.gr