Βαθμολογία

Επίθεση με μαχαίρι σε φιλικό ερασιτεχνικών ομάδων στην Ηλιούπολη!

Ποδοσφαιριστής εκτός αποστολής δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στις εξέδρες. Ένα απίστευτο και σοκαριστικό περιστατικό κατήγγειλε η ακαδημία ποδοσφαίρου ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης. Κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα με τον Χαραυγιακό την Τετάρτη στο Α Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης, ένας ποδοσφαιριστής δέχτηκε επίθεση, ενώ καθόταν στην εξέδρα! Μια ομάδα ατόμων επιτέθηκε στον Άντι Μπέτσκο και του χάραξαν το πρόσωπο με μαχαίρι!

Αναλυτικά η καταγγελία: «Το ΔΣ της Διάνα Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης καταγγέλλει ένα τραγικό περιστατικό που διαδραματίσθηκε στις εξέδρες του Α Δημοτικού Γηπέδου Ηλιούπολης στον φιλικό αγώνα Χαραυγιακού - Διάνα.

Κάποια κακομαθημένα παιδιά, εχθροί του ποδοσφαίρου και του Χαραυγιακού χαράκωσαν με μαχαίρι τον τερματοφύλακα της Διάνα Άντι Μπέτσκο (φωτογραφία) που ήταν με παρέα του στην εξέδρα αφού ήταν εκτός αποστολής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τέτοια περιστατικά ταλανίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το θέμα πρέπει να απασχολήσει όλους όσοι εμπλέκονται στο συγκεκριμένο περιστατικό. Την ευθύνη για ανάλογα περιστατικά (όταν κυρίως είναι επαναλαμβανόμενα) την έχουν τα γηπεδούχα σωματεία και οι διοικήσεις τους.

Ευχόμαστε να απαλλαγούν γρήγορα από τέτοιες ενέργειες για το καλό του ποδοσφαίρου και της πόλης μας. Δεν έχουν θέση ανάμεσά μας τέτοιες συμπεριφορές. Περαστικά στον Άντι. Περαστικά σε όσους παρεκτρέπονται στους αθλητικούς χώρους».