Βαθμολογία

Θετικό το πρώτο τεστ για τον Απόλλωνα Λάρισας Κ19 (PICS)

Το πρώτο φιλικό παιχνιδι της ομάδας του Απόλλωνα Λάρισας Κ19 διεξήχθη το Σάββατο 5/9 στο γήπεδο Αμπελοκήπων με αντίπαλο τον Α.Ο Αμπελοκήπων οπού τα ηνία της ομάδας έχει ο εν ενεργεία ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα Βαγγέλης Μόρας, τον ίδιο και όλους τους συντελεστές του Α.Ο Αμπελόκηπων τους ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία τους η ομάδα του Απόλλωνα.

Στα αγωνιστικά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με καλό ρυθμό όπου η ομάδας του Απόλλωνα επικράτησε με σκορ 1-2, η ομάδα του κ. Βαγγέλη Στουρνάρα με πολλά καινούργια παιδιά στο ρόστερ της και χωρίς να αγωνιστούν τα παιδιά τα οποία προπονούνται με τη μεγάλη ομάδα έδειξαν πολύ καλή εικόνα με πολλές εναλλαγές της μπάλας και πολύ πίεση στον αντίπαλο όπου υπήρχαν πολλά κλεψίματα και έτσι στο 30’ προήλθε το πρώτο τέρμα της ομάδας όπου ο Δημήτρης Βραζάλης έκλεψε τη μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 0-1.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 35’ με πολύ καλή συνεργασία από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Άρη Γιούγκα και με πολύ καλή σέντρα μέσα στην αντίπαλη περιοχή ο Νίκος Κατσαβος με κεφάλια έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητης της ομάδας του Απόλλωνα κ.Βαγγέλης Στουρνάρας έκανε 9 αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχης σε όλα τα διαθέσιμα παιδιά. Η ομάδα του Απόλλωνα δέχτηκε τη μείωση του σκορ στο 55’ και έτσι δημιουργηθηκε το τελικό σκορ.

Για την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας Κ19 αγωνίστηκαν: Παπαπούλιος (45’ Παπαναστασίου), Κατσαβός (45’ Παπανικολάου), Μαχούχας, Σταθάκος (45’ Σπανούλης), Γιούγκα (45’ Διαμάντης), Παπαθανασίου, Θανασιάς (45’ Τσούντσουρας), Μηλίγκας (45’ Εστιάδης), Πασσιάς (45’Μιχαήλ), Τσουλάνι (45’ Γκαντέλας), Βράζαλης (45’ Βρακας).