Βαθμολογία

ΟΦ Ιεράπετρας: «Θέατρο του παραλόγου»

H αντίδραση του ΟΦ Ιεράπετρας για τη δικαίωση των Χανίων στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Αναστάτωση έχει προκαλέσει η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που δικαιώνει τα Χανιά και ακυρώνει την απόφαση της ΕΠΟ για αναδιάρθρωση σε Super League 2 και Football League.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι για δεύτερη χρονιά θα τους «κλέψουν» την άνοδο, ενώ διερωτάται για το ποιος αποφασίζει τελικά για την αναδιάρθρωση. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΙ:

«Με απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου την Παρασκευή, έγινε δεκτή η προσφυγή των Χανίων και ακυρώνει την απόφαση της ΕΠΟ για SL2 των 18 ομάδων. Και τώρα εναπόκειται στον υπουργό αθλητισμού κ. Αυγενάκη να πάρει το παιχνίδι πάνω του και με νομοθετική ρύθμιση να ορίσει ποια αναδιάρθρωση ακριβώς θέλει.

Δυστυχώς έχομε να κάνουμε με θέατρο του παραλόγου. Και αν απλώς το παρακολουθούσαμε μπορεί να είχε και πλάκα. Ομως το ζούμε και το βιώνουμε στον ΟΦΙ με τον χειρότερο τρόπο.

Πέρυσι πήραμε το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική και βρεθήκαμε την επόμενη χρονιά λόγω αναδιάρθρωσης να παίζουμε στην τρίτη πάλι κατηγορία (football league).

Φέτος με την τέταρτη θέση που κατέλαβε ο ΟΦΙ στη Football League η ΕΠΟ αποφασίζει ότι θα παίζει στη SL2 και εν αιθρία εν μέσω προετοιμασίας για αυτήν την κατηγορία, το διαιτητικό δικαστήριο αποφασίζει να μας ξαναστείλει στη Football League γιατί κάποια ομάδα έκανε προσφυγή.

Αυτά δυστυχώς είναι τραγικές καταστάσεις που δεν συνάδουν με στοιχειωδώς οργανωμένη πολιτεία. Ποιος αποφασίζει επιτέλους για την αναδιάρθρωση; Η SL2; Η FL; Η ΕΠΟ; Η Κυβέρνηση; Το Δικαστήριο; Και πρέπει οι ομάδες να γίνονται ασανσέρ κάθε φορά που παίρνει απόφαση κάποιος από όλους αυτούς; Τι να πούμε πλέον; Θα μας κλέψουν για δεύτερη τον άνοδο; Ας ελπίσουμε πως όχι μην έχοντας άλλη επιλογή».