Βαθμολογία

Μπότης και με βούλα στην Ιντερ...

Μπότης και με βούλα στην Ίντερ, καθώς η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου. Ο 16χρονος (γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 2004) Λαρισαίος ύψους 1.95 τερματοφύλακας έγινε ο δεύτερος. Λαρισαίος παίκτης μετά τον Βαγγέλη Μόρα που θα παίξει στην Ιταλία και ο πρώτος που αγωνίζεται σε ομάδα του Μιλάνου.

Στην πιο ευτυχισμένη μέχρι τώρα στιγμή της καριέρας του ο Νίκος Μπότης είχε δίπλα τον πατέρα του Δημήτρη (παλαίμαχο αθλητή μπάσκετ της Ολύμπια), τη μητέρα του Βάσω και τον αδελφό του Θάνο που πήρε και αυτός ...μεταγραφή από τον Α.Σ. Πανοράματος (η οικογένεια ζούσε στη Θεσσαλονίκη) στον Κεραυνό, καθώς ασχολείται με το μπάσκετ.

Η μεταγραφή του Μπότη πληροφορίες αναφέρουν ότι έφερε στο ταμείο του ΠΑΟΚ πάνω από 1,3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο αρκετά υψηλό για τα ελληνικά δεδομένα.

Η Ίντερ φέρθηκε στον Μπότη σαν να τον είχε δικό της πολλά χρόνια (άλλωστε το φλερτ είχε αρχίσει από τον περασμένο Μάρτιο) και ήδη έβαλε τον ποδοσφαιριστή για διαμονή στους ξενώνες που διατηρεί στη VillaClerici, ενώ αμέσως πήγε και σε Ιταλικό σχολείο.

Ο παίκτης θα αγωνίζεται στην Ίντερ Πριμαβέρα δηλαδή τη δεύτερη ομάδα της Ίντερ που έχει για προπονητή τον Αρμάντο Μαντόνα και έδρα είναι το Μπρέντα Στάντιουμ του Μιλάνου.

Ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 20% για τον Μπότη, ο οποίος στις 4/9/2019 είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Μπότης, ήταν στον ΠΑΟΚ από το 2014, προερχόμενος από τον Άγιαξ Λάρισας.

 

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία