Βαθμολογία

Γ’ Εθνική: Αυτή η ομάδα θα αντικαταστήσει τη Σπάρτη στον 7ο όμιλο

Λόγω οικονομικής δυσχέρειας, η ΠΣ Σπάρτη απέσυρε τη συμμετοχή της από τη Γ’ Εθνική και στην ΕΠΣ Λακωνίας κινήθηκαν άμεσα. Αμέσως ρώτησαν τον δευτεραθλητή Αμυκλιακό που αρνήθηκε να παίξει στη Γ’ Εθνική, ενώ ο αμέσως επόμενος στη βαθμολογία Μολαϊκός εμφανίστηκε θετικός.

Η ομάδα των Μολάων αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να επιστρέψει στη εθνική κατηγορία, ανακοινώνοντας πως θα πάρει τη θέση της Σπάρτης. Έτσι, ο 7ος όμιλος διαμορφώνεται ως εξής: Αθήνα: ΠΑΟ Ρουφ, Κηφισιά, Άγιος Ιερόθεος Ρουφ, Αργολίδα: Ναύπλιο 2017, ΑΕ Ερμιονίδας, Κορωνίδα Κοιλάδας, Φοίνικας Νέας Επιδαύρου, Αρκαδία: Παναρκαδικός, Ερμής Μελιγούς, Λακωνία:, Πανγυθεατικός, Άρης Σκάλας, Μολαϊκός, Κορινθία: Ατρόμητος Χιλιομοδίου.

Η ανακοίνωση του Μολαϊκού: «Ο ΟΦΜ ΜΟΛΑΙΚΟΣ μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κύριος Καρράς Παναγιώτης με τον πρόεδρο του ΜΟΛΑΙΚΟΥ , όπου του μεταβίβασε ότι ο Αμυκλιακός δεν θα δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, βρισκόμαστε (ΜΟΛΑΙΚΟΣ) στην ευχάριστη θέση να δηλώσουμε ΠΑΡΩΝ στα σαλόνια της Γ’ Eθνικής.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ ΜΟΛΑΙΚΟΥ

ΥΓ Πιστεύουμε να μας δοθεί το εύλογο διάστημα για την συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών. Όπως και τα ανάλογα αρμόδια της ΕΠΟ την ανάλογη κατανόηση λόγο της αιφνίδιας αυτής κατάστασης».