Βαθμολογία

ΠΑΣ Γιάννινα: Και επίσημα Εραμούσπε

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και επίσημα ο Ροντρίγκο Εραμούσπε. Την απόκτηση του Ροντρίγκο Εραμούσπε ανακοίνωσε και επίσημα ο ΠΑΣ Γιάννινα. O 30χρονος αμυντικός βρέθηκε από χθες στους Ζωσιμάδες κι αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αργεντίνο αμυντικό Rodrigo Nahuel Erramuspe. Γεννημένος στις 3 Μαΐου του 1990 ξεκίνησε την καριέρα του από τη Lanus, ενώ μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Huracan, Tigre, Union και στην Quito του Εκουαδόρ, την Medellin της Κολομβίας και την Blooming της Βολιβίας. Το 2014 κέρδισε το Copa Argentina με την Huracan, ενώ είναι κάτοχος τίτλων με τη Lanus και τη Nacional.

Απέκτησε νεαρό φορ από τη Λευκορωσία

Την απόκτηση του Μακσίμ Νάτιντσικ ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έναν ταλαντούχο επιθετικό πρόσθεσε στο δυναμικό του ο ΠΑΣ Γιάννινα, σε μια μεταγραφή-επένδυση για το μέλλον. Ο λόγος για τον Μακσίμ Νάτιντσικ, ο οποίος είναι 18 ετών και αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα της Ντιναμό Μπρεστ. Μάλιστα, είναι διεθνής με την Κ17 της Λευκορωσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Maksim Natynchyk. Γεννημένος στις 29 Ιανουαρίου του 2002 στη Λευκορωσία, έχει αγωνιστεί για τη 2η ομάδα της Dynamo Brest και την Εθνική Κ17 της χώρας του. Ο νεαρός επιθετικός θα ενσωματωθεί για αρχή στην ομάδα της Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα».