Βαθμολογία

Νεανική και ωραία η Ομόνοια (PICS – VIDEOS)

Η Ομόνοια ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν εδώ και μία εβδομάδα περίπου. Ο σύλλογος την περασμένη χρονιά λίγο πριν σταματήσει το πρωτάθλημα ήταν στην 5η θέση της Β’ ΕΠΣΛ και για λίγο δεν κατάφερε να είναι μία θέση παραπάνω που οδήγησε τελικά στην Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Νεανική ομάδα αφού ο μ.ο. ηλικίας είναι 16-17 ετών, κρατήθηκε ο κορμός των νεαρών παικτών, ήρθαν όμως και άλλα νέα παιδιά καθώς και ελάχιστοι έμπειροι για να βοηθήσουν.

Η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021

Οι προπονητές παρέμειναν, το τεχνικό δίδυμο θα είναι μαζί και στο νέο πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον κ. Θανάση Τσουμάνη και τον κ. Στέλιο Τζήμα. Συνεχίζουν και τη φετινή χρονιά στο ίδιο μήκος κύματος, για να παίξει η ομάδα με τα νέα παιδιά ένα καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο.

Εικόνες από την προπόνηση

Καλή σταδιοδρομία

Πολλά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία για τους παίκτες που πέρασαν σε σχολές και από το athleticlarissa και οι είναι οι εξής: Νίκος Μακρής (Μαθηματικό Ιωαννίνων), Θωμάς Πάγια (Γεωπονική Βόλου), Λάμπης Βολιώτης (4ος στην ΣΜΥ Τρικάλων), Κώστας Αθανασιάδης (Ψηφιακών Συστημάτων και είναι υπό μεταγραφή σε μεγαλύτερη κατηγορία), Γιώργος Σκουλίδης – Δημήτρης Πεφτούλογλου (θα παρακολουθήσουν σχολές στο ΙΕΚ Λάρισας).

Η ομάδα απέκτησε τους: Μάριος Μούτσα (Αβέρωφ), Χάρης Συγκούνας (Νεάπολη), Γιώργος Σιμιλιέτωφ (Αμπελόκηποι). Αναμένονται την άλλη εβδομάδα άλλες πέντε προσθήκες.

Τα φιλικά

5/9 Δασοχώρι – Ομόνοια

8/9 Αμπελόκηποι – Ομόνοια

12/9 Πλατανούλια – Ομόνοια

19/9 Κουτσόχερο – Ομόνοια

26/9 Λάρισα 88’ - Ομόνοια

Πλάνα από την προπόνηση (1) Πλάνα από την προπόνηση (2)

Οι δηλώσεις

Θεόδωρος Τσιάρας (Γενικός Αρχηγός)

Θανάσης Τσουμάνης (Προπονητής)

Νίκος Μακρής (Ποδοσφαιριστής)

Δημήτρης Πεφτούλογλου (Τερματοφύλακας)

Θωμάς Πάγια (Ποδοσφαιριστής)

Γιώργος Τσιάρας (Ποδοσφαιριστής)