Βαθμολογία

Ενισχύθηκε με Ντάουντα ο Απόλλων Σμύρνης

Μια ακόμα ομάδα στην Ελλάδα για τον Αμπιόλα Ντάουντα, ο οποίος συμφώνησε την επόμενη σεζόν να αγωνιστεί στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Όταν ήρθε πριν από μερικά χρόνια στον Ατρόμητο, δεν περίμενε κανείς πως θα φτάσει να παίξει σε τέσσερις διαφορετικές ομάδες στην Ελλάδα ο Αμπιόλα Ντάουντα. Ο Νιγηριανός επιθετικός είχε καλή παρουσία τόσο στους Περιστεριώτες όσο και στην ΑΕΛ και τον Παναιτωλικό, με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες της Super League να τον έχουν στο μπλοκάκι τους.

Εν τέλει, ο Απόλλων Σμύρνης ήταν αυτός που συμφώνησε μαζί του κι έτσι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα γίνει η τέταρτη ομάδα του 32χρονου φορ στη χώρα μας. Μάλιστα, η απόκτηση του Ντάουντα από τους «κυανόλευκους» ανακοινώθηκε ήδη από την ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αμπιόλα Ντάουντα (Abiola Adedeji Dauda). Γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου 1988 στη Νιγηρία, αγωνίζεται ως επιθετικός. Έχει παίξει σε Σόλβεσμποργκ, Καλμάρ, Ερυθρό Αστέρα, Βίτεσε, Χαρτς, Ατρόμητο, Γκιρεσούνσπορ, ΑΕΛ και Παναιτωλικό».