Βαθμολογία

Νίκη Βόλου: Επιστρέφει στο Πανθεσσαλικό!

Οι νέες συνθήκες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, που καλούνται να αγωνιστούν οι ομάδες τη σεζόν 2020-21, υποχρεώνουν τις διοικήσεις τους να αναζητήσουν τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουν να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου έχοντας σταθμίσει όλα τα δεδομένα αποφάσισε να αναζητήσει τον τρόπο να επιστρέψει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώστε να έχει δίπλα της τον κόσμο αλλά και για αγωνιστεί σ’ ένα γήπεδο, σαφέστατα πιο σύγχρονο απ’ αυτό της Νεάπολης.

Το εγχείρημα μόνο εύκολο δεν ήταν καθώς στο Πανθεσσαλικό αγωνίζεται ο ΝΠΣ Βόλος ενώ εντός του μήνα το Στάδιο περνά στα «χέρια» του Δήμου Βόλου. Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου με επιμονή και διάθεση συνεργασίας προχώρησε σε συζητήσεις τόσο με τη διοίκηση των Τουριστικών Ακινήτων όσο και με τον Δήμο Βόλου.

Όπως όλα δείχνουν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Νίκη Βόλου για τη σεζόν 2020-21 θα δηλώσει ως έδρα της το Πανθεσσαλικό Στάδιο καθώς οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις είχαν θετικό αποτέλεσμα.

Αυτό σημαίνει πως ο κόσμος της Νίκης θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την ομάδα του στους αγώνες της, ακόμη κι αν επιτραπεί να παρευρίσκεται το 20% της χωρητικότητας του γηπέδου. Σημειώνουμε πως το Πανθεσσαλικό έχει χωρητικότητα 22.000 θεατές.

Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν εντός της επόμενης εβδομάδας όταν θα ανακοινωθούν και οι κάρτες διαρκείας της ομάδας.

Πηγή: goalpost