Βαθμολογία

Δίωρη μετάθεση της ΓΣ της Super League, λόγω επαφών για τηλεοπτική στέγη

Με καθυστέρηση δύο ωρών θα διεξαχθεί η β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Super League, που ήταν προγραμματισμένη για τις 11:30, όπου θα υπογραφεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

Ο λόγος της δίωρης καθυστέρησης αφορά τις τελικές επαφές των άστεγων τηλεοπτικά ΠΑΕ, που αναζητούν νέο συμβόλαιο. Εξάλλου, οι 7 ομάδες έχουν μπλοκάρει δύο φορές την υπογραφή της προκήρυξης, καθώς υποστηρίζουν πως το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει μόνο αν όλες οι ομάδες έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Οι ΠΑΕ που αναζητούν συμβόλαιο είναι οι Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ και ΝΠΣ Βόλος, αλλά και ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Nova. Τη θέση των «άστεγων» ομάδων υποστηρίζουν και οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ.

Αν όλα πάνε καλά και οι ομάδες αποκτήσουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, τότε θα υπογραφεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος και στις 19:00 θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά η κλήρωση. Επίσης θα προηγηθεί ΔΣ του συνεταιρισμού, προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της κλήρωσης και το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος.

onsports.gr