Βαθμολογία

Νέος team manager του Άρη ο Ναζλίδης

Την έναρξη της συνεργασίας της με το Θωμά Ναζλίδη ανακοίνωσε ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να εμπιστευτούν για το ρόλο του team manager έναν άνθρωπο που έχει ζήσει και γνωρίζει καλά την ομάδα. Ο Θωμάς Ναζλίδης έχει υπηρετήσει το σύλλογο και είναι έτοιμος να δουλέψει για να βάλει το λιθαράκι του στο νέο αυτό εγχείρημα.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θωμά Ναζλίδη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Team Manager στην ομάδα μας. Η ΠΑΕ Άρης εύχεται στον Θωμά Ναζλίδη, που επιστρέφει στην οικογένειά μας, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι μου, γιατί ο Άρης  είναι το σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη και τον Άγγελο Χαριστέα για την εμπιστοσύνη τους και υπόσχομαι να εργαστώ με όλες τις δυνάμεις μου για να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα. Γυρίζω στην ομάδα που αγαπάω από ένα νέο ρόλο.

 Έχω μεγάλη όρεξη και ενθουσιασμό για δουλειά και θέλω από την πλευρά μου να βάλω ένα λιθαράκι στο νέο πρότζεκτ που υπάρχει στην ομάδα. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά σε όλα τα επίπεδα και χαίρομαι που είμαι και ‘γω, πλέον, μέρος αυτού του πρότζεκτ», δήλωσε ο νέος Team Manager της ομάδας μας, Θωμάς Ναζλίδης, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.