Βαθμολογία

Επεισοδιακό φιλικό στην Άρτα

Το παιχνίδι ήταν υπέρμετρα σκληρό (κυρίως στο β’ μέρος) για φιλικό παιχνίδι, από τη μεριά των φιλοξενούμενων, κάτι που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό του Κραμπή, και που άναψε στη συνέχεια τα αίματα και ανάγκασε τον διαιτητή Κουτσιαύτη να δείξει δύο απευθείας κόκκινες κάρτες!

Η πρώτη αξιόλογη φάση ήρθε για την Αναγέννηση στο 10ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χούσου, ο Σιδηρόπουλος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα λίγο άουτ. Η Πρέβεζα που έπαιξε με πάθος, μετά το ημίωρο βρήκε φάσεις να σκοράρει, μετατρέποντας μάλιστα την πρώτη της φάση σε γκολ, όταν στο 37ο λεπτό, ο Μαγκανάκης βρήκε στην πλάτη της άμυνας από αριστερά τον Κωσταμένα και εκείνος με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-1. Στο επόμενο δίλεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα δύο περιπτώσεις για γκολ, όμως στο 38ο λεπτό ο Μαγκανάκης δεν μπόρεσε να σπρώξει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Ντοματάς απώλεσε ανεπανάληπτο τετ α τετ για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Το ημίχρονο έφυγε με το σκορ στο 0-1, με την Αναγέννηση να έχει μια στείρα υπεροχή και τους παίχτες της να δείχνουν επηρεασμένοι από τα συνεχόμενα φιλικά ματς, όμως την Πρέβεζα να είναι πιο επικίνδυνη και πιο ουσιαστική.

Στο δεύτερο μέρος, η Αναγέννηση απείλησε μόλις στο 46′, με μονοκόμματο σουτ του Γκολάκου που έφυγε άουτ, ενώ δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι είχαν νέο τετ α τετ, με τον Κωσταμένα αυτή τη φορά να νικιέται με τα πόδια από τον Πατσιούρα. Η Αναγέννηση ανέβηκε και πίεσε για την ισοφάριση, και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, έφτασε κοντά στο γκολ, όμως το σουτ του Κραμπή έφυγε λόγο άουτ. Στο 67ο λεπτό, μετά από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, ο Μπότσαρης σούταρε, όμως η μπάλα σταμάτησε, πριν περάσει τη γραμμή, από αμυνόμενο. Στο 70ο λεπτό το πάθος των φιλοξενούμενων για τη νίκη σε ένα φιλικό ματς, έφερε ένα δυσάρεστο περιστατικό, αφού ο Κραμπής μετέβη στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο από δυνατό χτύπημα στην κνήμη, έπειτα από επικίνδυνη προβολή με τις τάπες αντιπάλου. Στο 72ο λεπτό, ο Ντοματάς βρέθηκε φάτσα με το 0-2 μετά από λάθος πάσα, όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Αναγέννηση έκλεισε στα καρέ της την Πρέβεζα, με το Σκανδάλη στο 85ο λεπτό να σουτάρει λίγο άουτ. Τελικά, το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων έφερε στο τέλος και δύο αποβολές, καθώς στο 88′ ο Λεόπουλος και στο 90′ ο Γκολάκου είδαν την απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό παιχνίδι.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης Αριστομένης  Βοηθοί: Σιατής Κωνσταντίνος – Αλευρή Κωνσταντίνα.

Αναγέννηση Άρτας (Νταλάκας): Πατσιούρας, Μπόκος, Παπαρούνης, Καραγιαννίδης, Φωλίνας, Κόλλινς, Χούσος, Σκανδάλης, Παπακίτσος Αλ., Μπότσαρης, Σιδηρόπουλος αγωνίστηκαν και οι: Μήτσιος, Θεοδώρου, Χεμπέγια, Σχισμένος, Κραμπής, Αρτέμης, Γκολάκου, Παππάς, Παπακίτσος Δ., Μαλτέζος, Καλούδης, Ροβίνας, Πέτσας

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Καραπιπέρης, Βασιλείου, Βραχνός, Κώστας, Ορφανός, Κωσταμένας, Σίλβα, Μαγκανάκης, Φερεντίνος, Σακκάς, Ντοματάς αγωνίστηκαν και οι: Κιόσγια, Λεόπουλος, Ιγκορ, Μερτζάνης, Φυσέκης, Τσούνης, Στεμπάρι, Κονάκης, Λίτος, Τσάτσος, Τζαφέρης

Πηγή: artagoal