Βαθμολογία

Ξεκίνημα με φιλική νίκη για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης

Τον πρώτο φιλικό αγώνα της νέας περιόδου έδωσε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος υποδέχθηκε στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" τον Σμόλικα, μία από τις ομάδες που αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Νίκου Φώλλα, παρά το ότι καθυστέρησε να ξεκινήσει την προετοιμασία της και δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το ρόστερ της, έφθασε στην νίκη με σκορ 2-1, χάρη σε τέρματα που πέτυχαν ο Στέφανος Πρισακάρου στο 6' και υπό δοκιμήν παίκτης στο 41', ενώ - ενδιαμέσως - ο άλλοτε αμυντικός της τσαριτσανιώτικης ομάδας Κώστας Κολοβός είχε ισοφαρίσει στο 30', ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτυ.

Οι Φαλανιώτες του Γιώργου Μάτου έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και θεωρείται δεδομένο ότι ο χρόνος κυλά υπέρ τους, για την τελική τους εικόνα στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣΝΛ.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Γιώργος Αντωνίου, με την συνδρομή των βοηθών Βασίλη Μάνου - Γρηγόρη Δεδικούση (διακρίνονται στην φωτογραφία με τους αρχηγούς των ομάδων Νούσια - Κολοβό).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Νούσιας (46' Κατωτικίδης), Ντάλλας (84' Χ.Ε.Μουλτσιάς), Αποστολάκης, Ντελής, Ντούφας (46' Μινασίδης), Μιφτάρι (46' Κωνσταντινίδης), Χατζής, Πάτσης, Πρισακάρου (66' Ζαρκαδής), Χ.Γ.Μουλτσιάς, υπό δοκιμήν παίκτης.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Γιώργος Μάτος): Γραβάνης (46' Παπαγιάννης), Λιάκος, Περδίκης (46' Χασιώτης), Κολοβός (57' Κατσαρός), Κ.Πράππας, Σκούπρας (66' Τανάγιας), Ζάχος (63' Τσανάς), Πετάνι (70' Χριστοδούλου), Λάλλος, Χατζηλιώντας, Δ.Πράππας.

ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Συνεχίζοντας την στελέχωση της ομάδας, η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης ενέταξε στην δύναμή της τους:

* Xατζή Θεόδωρο, 23 ετών, μέσο που αναδείχθηκε πρωταθλητής στην ΕΠΣ Κοζάνης με τον ΦΣ Κοζάνης.

* Ντάλλα Γιώργο, 23 ετών, δεξιό μπακ χαφ που αναδείχθηκε πρωταθλητής στην ΕΠΣ Καρδίτσας με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

* Ντελή Δημήτρη, 20 ετών, αμυντικό που αγωνιζόταν στον Δωτιέα Αγιάς.

* Πάτση Παναγιώτη, 20 ετών, μέσο που αγωνιζόταν στην ΑΕ Στεφανοβούνου - Γαλανόβρυσης.

* Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνο, 18 ετών, μέσο που αγωνιζόταν στην Δόξα Βλαχογιαννίου.